GOTT NYTT ÅR !






flyr till denise nu och ba kör !

skåååål    Å



Hey girl where’s your drink,

We goin’ all get real drunk tonight !


skuuumpa!





Nu är nästan allt klart, bara naglarna som fattas med dom fixar jag imron. Blir att gå upp ganska tidigt imorn för att åka till denise vid 12 och börja fixa, äta våran nyårsmiddag, som är topnotch! ;) haha. sen är det nog dags för att börja fira in det nya året ! :) dagen/kvällen/natten och allt annat kommer bli helt perfekt!




spola till 0:44 så blir det bra


bara ett måste på nyår ;)

/ Love ♥ Lojsan

snart är det dags!







har lite saker att göra imorn och det kommer nog upp massa nya saker imorn också men det är nog det viktigaste , så ska nog försöka sova nu :) så godnatt !

/ Love ♥ Lojsan

 


en lördagkväll med nihhx





hahahahaha man ska inte dö nyfiken, och inte göra två saker samtidigt om han heter josefine lönner ! nihhx med sina idéer kom på att vi skulle sätta tungan lite löst på stolpen och sen ta kort, men ja kunde inte koncentrera mig på två saker samtidigt, så ja glömde att rycka bort tungan, då blev det såhär :D pain&snusk bild!
men kvällen var värd ändå :*

/ Love ♥ Lojsan

a whole new world





blev stan idag med nihhx en stund, köpte bara en liten grej till nyår.. skulle egentligen färgat håret idag också men det får jag göra imron istället eftersom allt annat är fixat till nyår, ska de bli örebro's ** return ? ;) .. åt min första Ben & Jerry glass idag också, inte en hel då dom är ju as stora, men det va den på bilden och en annan, kommer inte ihåg vad den heter men dom var väl goda :)


/ Love ♥ Lojsan

mellandagsrean = ?





loooove!

looooove på halsbandet

det har blivit lite segt här nu märker jag, ja e ju fastlife bruden lix ;) .. men iallafall, helgen blev att vara med nihhx och det kommer lite mer om kvällen senare och så, kan ju säga att det hände lite saker hahaha! ;)  .. har hunnit med att gå lite på marieberg och stan, mellandagsrean är inte så märkvärdigt! finns ju ingenting man kan ha, typ kläder som är XL eller sånt man ALDRIG skulle sätta på sig .. men lite har ja hittat, typ som det på bilderna :) nu blir det att sätta på en film, the house bunny och sen sova, känns som jag inte sovit ut på ett tag så ska nog göra det ikväll :)

 

/ Love ♥ Lojsan


saknar att va blond ibland




 


seg dag idag, har verkligen inte gjort nånting .. vakna hos mamma vid 12 och gjorde ingenting, hjälpte mamma att baka lite julgodis och sen åkte jag till pappa vid 7 och sen dess har vi bara kollat på film och fetta chips :) skönt det med, men imorn tror jag det blir andra bulllar .. Pratade med nihhx förut och det ser ut som att bli äventyr imoorn på kvällen ;) på dag kanske det blir mellandagsrean med pappa, om jag orkar åka upp och träängas med massa folk!! det tycker jag inte om, hatar när det är mycket folk.. sen vid 4 blir det att äta hos farmor och farfar :) .. nu ska jag väll sova om jag kan, men det blir nog att kolla lite på tv innan om det är någon bra film, så gnatt

/ Love ♥ Lojsan

en stor saknad







åkte förbi graven idag, god jul på er <3
hoppas ni har det bra

 

/ Love ♥ Lojsan


24 december




Och så försvann julen lika fort som den kom, men det har varit trevligt och mysigt.. Började med en liten jul igår hos farmor & farfar och pappa och lite annat folk och idag på den riktiga julen åkte vi till mina kusiner med mamma och kolla på kalle anka, åt mat och öppna mer julklappar.. fick presentkort, pengar, lite smink och så :) våra kusiner fick nitendo wii & ps3, så det blev att leka med dom på kvällen.. Hoppas ingen kollade på plast-ankan ! klart man ska kolla på kalle anka, de e ju tradition! usch, henne tycker vi inte om, säger att brunetter inte är snygga och där har hon helt fel asså ;)) haha.. nu är det bara en vecka kvar till nyår och ja känner mig liite stressad, vet inte varför eftersom allt är fixat !? menmen, det är väl sånt som hör till :)
nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, känns som jag inte sovit ut på ett tag.. Hoppas ni har haft en bra jul för det har jag haft.. godnatt :)


kan ju bara säga att biljetten till pip är fixad! ;) gaaash, så taggad ja är då ! :DD haha

/ Love ♥ Lojsan

puss!





bjudbild

nu drar jag till farmor och farfar och firar min första jul! :)

/ Love ♥ Lojsan

 


lill-julafton






ja, om några timmar så sitter jag och öppnar dom första julklapparna och spelar bingolotto :) .. borde sova så att jag kan vara glad och trevlig på våran lill-jul, men jag är inte alls trött så då är det ju inte så lätt att sova, fast finns inte så mycket att göra förutom att lyssna på musik och hålla på med bilder hehe..





/ Love ♥ Lojsan

 


jul nästa!




fixat alla julklappar idag och det blir jul Nr.1 imorn hos farmor och farfar, ingen kalle anka då, men ska spela bingolotto istället.. och nästan allt är klart till nyår också, bara lite små saker som ska fixas, men 24lingarna och våra andra bebisar är där dom ska iallafall! :D fryser fortfarande sen jag var på stan så nu blir det tv, mysiskläder, tofflor och äta en skinkmacka.

/ Love ♥ Lojsan






hahahaha  jag ser ut som en mumin men så jävla rooolig! :D

 


LoveLojsan


top a di line





dagen blev ju inte riktig som den skulle, men det kunde jag nästan ana.. ciffe sov istället för att följa med mig på stan, så angelica fick bli mitt offer för dagen.. köpte min första julklapp och den är till lille mammsen ,sen blev det eyra och köra en träningsmatch mot 94orna, gick ju som de borde även fast vi inte hade belliis i målet.. imorgon blir det iallafall stan med ciffe! köpa dom sista julklapparna och lite bebisar hihi..

/ Lojsan

trängas på stan!




Godmorgon! nu är jag vaken iallafall, måste bara få upp min bror så vi kan åka till stan och trängas lite med massa annat folk och köpa julklappar och det kommer ju ta ett tag att få upp honom, sen måste vi fixa lite andra saker också ;) men det ska nog gå. Sen blir det att dra ner till eyra vid 5 och spela match mot 94orna, inte alls taggad.. vill egentligen inte, känns som jag har massor att göra idag! eftersom jag inte köpt en ända julklapp och den första julen blir ju på onsdag, snacka om stressmage! men nu ska ja nog börja fixa mig och sen upp på stan!

/ Lojsan

söndag





Längesen ja skrev nått nu, har typ inte orkat. Men det har varit en lugn helg, blev att dricka och prata lite hos rebecca i fredags med henne, emma och angelica. Igår blev det att åka lite bil, hamna i fjugesta och slutade med punka, mitt ute i skogen och as kallt och de snöa som fan. Jag som hade lovat mig själv att aldrig åka längre än till marieberg, jag har syndat. Idag åkte jag och mamsen ut till marieberg och handla lite, typ som smink, hårfärg, väska och lite annat smått, slutade dagen med Mcdonalds såklart. Har inte handlat en jävla julklapp än! lite panik, men ska upp på stan med min bror imron och kolla vad vi kan hitta, e så dålig på att köpa julklappar.

/ Lojsan

skål va




 

blir att dra ut ikväll iallafall :) har inga pengar på mobilen så om det är nått så får ni ringa, caio!

/ Lojsan

 


lala




första dagen på jullovet då! fick gå upp 7.00, åkte med papi när han skulle till jobbet så körde han hem mig.. men jag gick och la mig dirr hehe. Sen kommer en öbo-nisse och väcker mig! jag låg och sov, sen ringde det på dörren, jag trodde de va i drömmen, men sen gick jag upp och kolla i kickhålet då står han där och precis när jag kollar så vrider han om nyckeln och så springer jag in i mitt rum och hoppar upp i sängen och lägger mig och "sover", men sen såg han att jag tjuvkika på han, då sa han : hallåå! haha.. men nu ska jag upp på stan en snabbis och sen blir det träning och ikväll vet jag inte vad som händer, antingen vara hemma eller dra ut, men de märker vi.
Men nu måste jag speringa ner till bussen, caio!:)

/ Lojsan

JULLOV!!






ujuj, det är efterlängtat kan jag säga! så skönt.. slippa skolan ett tag nu och bara massa roliga saker att se fram emot :) det blev lite "showtime" i skolan och efter det blev det äta smörgåstårta med klassen..ikväll blir det en lugn kväll, ska feta en pizza eller nått med papsen och imron drar jag hem till mami.. Blir att fira jul med pappa och släkten på onsdag och sen med mamma och släkten på torsdag,julafton :) idag drog denise till hällefors och kommer vara där ända till några dagar innan nyår, det blir länge att va utan henne :/ buhuu! men sen är det nyår, så då blir allt bra igen ;)
hihii de blir gaaalet kan jag säga!

/ Lojsan

.






totally crazy,forget I'm a lady
Men's shirts, short skirts
really go wild, doing it in style

/ Lojsan

onsdag




kom inte iväg till skolan idag. Kom på nu att ja glömde boken i skolan så jag kan inte göra en uppgift som skulle vara inne igår! venne hur det blir nu, IG i kursen? ne, de kan det nog inte blir.. inte bara för ja glömt en uppgift. Men iallafall, nu ska jag nog kolla på tv eller nått roligt eftersom ja inte kan göra den där skiten. Sen ikväll ska vi till farfar eftersom han fyller 70 år idag ! :D graaatiis!

/ Lojsan

snöö!!





hatar det! eller igentligen inte, bara det inte ska hålla på och snöa på dagen och kvällen när man är ute, det kan få snöa hur mycket som helst när man sover.. det är så jobbigt och va ute när man får snö i hela ansiktet! me dont like that.. iallafall, idag var det typ en pluggisdag i skolan, först hade vi typ läsförhör på teckenspråket, sen prov i projekt och företagande och efter det hade vi redovisning i näthandel b och vi pallade trycket! vi var med på allt, en stor stjärna på oss tycker ja! :) efter skolan drog ja en snabbis på stan med angelica, kolla julklappar och så, men köpte inget.. det blir en annan dag, sent ute är jag också + att jag inte har köpt en ända julklapp x) sen blev det att dra ner till eyrabadet och spela träningsmatch mot Ifk's damlag.. kan ju säga att det va såå seriös match från våran sida asså, verkligen x) haha .. hade säkert gått bättre med en riktig domare också :) sämst! och nu sitter jag här, typ kämpar för att hålla ögonen öppna, så tror nog att jag ska sova nu :) gnatttiis!

/ Lojsan

trött som vanligt




idag har det varit en "painintheass-dag" ! imorse var jag trött som vanligt men ja kom upp iallafall, drog till skolan och gjorde inget vettigt. Sen var det sista estetisk-verksamhets dagen och då bjöds det på pepparkakor och saft hehe. Teckenspråket sen då, fick lära oss att sjunga nu tändas tusen juleljus, på teckenspråkiska då .. sen träning och det gillades inte! måndagar är bara så jobbiga så man e inte direkt så happyyy.. och imorn är det ju prov! som ja inte tränat på, fattar ändå inget, helt sjuukt svårt ämne! efter skolan blir det stan sen match mot Ifk's damlag i eyra.. undra hur det kommer gå.. nu ska ja kolla lite på tv sen ska ja fan sova, tror ja. ciao!

/ Lojsan

partyy





denise bby




okej, kvällen igår var lite blaj. Det började hos farmor & farfar, 70års kalas :) sen drog vi ut till haga för att bli hämtade sen blev det fjugesta, typ nånstans .. sjuukt kväll och vissa sjuka människor! från och med nu åker ja som längst till marieberg eller håller mig i örebro! ffyfan asså. ah kom hem till denise på kvällen sen, det var typ heaven och se örebro skylten ! haha. Kom hem från denise vid 4 nångång, sen dess har jag inte gjort mycket, typ kolla tv och sovit en stund, blir väl inte mycket mer nu innan jag ska sova.

 

/ Lojsan


23:00




yäääääy, bra slut på idol ! :) vart ju värt att kolla på när tove åkte ut :) .. idag har ja typ färgat håret och så, såg grönt ut först, men venne nu asså, får kolla hur det ser ut imron, annars får jag färga igen. Imorn blir det stan en snabbis och fixa lite saker med pappsen, sen hem och fixa sig, sen kommer denise hit och då ska vi till min farmor och farfar och fira guben :) fast han fyller den 16, men iaf :) 70 bast och spelar innebandy hihi (y ! :) sen drar vi ut på äventyr, långt bort i landet ingenstans.. fårse hur kvällen slutar :) kul blir det iallafall tror ja! :) nu ska jag sova snart, så haaave it :)

/ Lojsan

FREDAG




happyhapppy girl! slut på veckan, nu är de bara en vecka kvar innan jullovet :D men iaf. Idag var det ju fika och lucia i skolan, haha 5 personer i luciatåget :) sen blev det "idrott" och sen hem. Nu är våra bebisar här iaf! :D så nu äre dags o tagga för imorn :) ikväll blir det nog att vara hemma med pappsen, kolla idol och färga håret :D veerkligen dags för det nu asså, det blir att färga det bli mörkt nu.

/ Lojsan

inget vettigt





vacker bild med en bollnäsa & liite skallig sådär, annars är de lugnt..

woho, nu är det snart fredag ! :D jag och denise är as taggade på lussebullarna i skolan imron så vi ska åka dit 8 så vi får mååånga! HE-HE-HE. Sen kolla på det fiiina luciatååget och bara ha allmänt mys lixom. Idrotten får vi inte glömma, då ska vi klättra på väggar, de ska bli såå rolig, ja har massa fjärilar i magen så kan inte sova, åååh..
kan ju säga en tråkig sak, våra bebisar kom inte idag men dom kommer imorgon istället ! :D

/ Lojsan

lööööööv him






Min man , han e kiiiiiiiiingen och så snygggg !

 



/ Lojsan

 


hold me now




 

åh, jag verkligen älskar den här låten! de e en sån låt man kan gråta till (a

/ Lojsan

 


Torsdag




provet idag gick väl, ah de kan ja inte säga x) hoppas på G iallafall. Nu gör ja typ ingenting, väntar på att ja ska få hem mina o denise bebisar! dom är efterlängtade, hehe. Ska nog sova lite också tror ja :) imron blir det lucia och fika i skolan, lussebulllee denise ! :D

/ Lojsan

23:21




jag börja må skit dåligt bara sådär, känner mig typ bakis gånger 100 och som ja vill gå och stoppa fingrarna i halsen! men tror ja skippar det och försöka sova istället och se om det blir bättre, måste ju till skolan imron och göra det där provet som ja inte kan nått av! gud, va jag känner mig taggad för det. men håller på och dör nu, gnatt

/ Lojsan

me wants helg





ahah bjudbild ;)


ååååh, bara jag som är taggad på nyår!? jag är så himla tagga asså
sen vill jag att det ska bli helg med!

/ Lojsan

skolan e iinte min grejj






en puttinutt bild dåå..


vakna för en stund sen så, blev inte så mycket pluggande. Har läst igenom sammanfattningarna en gång, men fattar inget ändå så ja måste läsa lite mer sen , men just nu orkar jag bara inte :) kan säga att jag HATAR mitt hår nu också, kan inte göra nått med det + att jag har typ utväxt ner till öronen, ser ju på bilden hur skallig ja ser ut, haha men ska färga på fredag så ja får väl hålla ut :)

/ Lojsan

I am cool





spännande dag i skolan med lärorika böcker, speciellt dom här två som vi hittade när jag och denise var och filosoferade i bibblan! :) lärde mig mycket, mer än vanligt. Nu sitter jag här med en annan bok, inköp & varuhantering, har prov imorn men jag fattar seriöst ingenting, det är så sjuk svårt! får se hur det går, klarar jag G så är ja nöjd :)
och nu är det inte länge kvar tills de blir helg, de e efter längtat :D

/ Lojsan

23:23




gammal, men så jävla bra!

håller på och somnar här, har spelat Icy tower så jävla länge nu asså, ser typ fyrkantigt på ritkigt. Men ja fick nytt rekord iallafall, e kiiingen på det där asså :D
haha aja, godnatt bitches

/ Lojsan

 


tiider








åh, ja tänker bara på vintrosa beach cupen när ja hör den här låten!:) venne varför, hehe det är bara så :) specielt den första bilden också :)

/ Lojsan

 


bad day




inte min dag nånstans ! börja med att jag försov mig lite, sen skulle vi dra till tullängen på iv-val men när vi väl kommer dit så är det inställt... blir så trött! hon fick våraa nummer för att sms:a om det blev inte inställt, men inte fan gör hon det. Så då åker vi hem till denise och typ halv sover en stund, sen åker vi till skolan vid 9, trodde vi börja 9:10, men när vi kommer fram så visar det sig att vi börja 9:50! så då fick vi sitta i skolan och göra ingenting. På  den lektion som vi skulle ha så gjorde vi inte ett skit! helt onödigt att åka dit, kunde egentligen ha börjat halv 1 idag.. sista lektionen var jobbig! inte för ja gjorde så mycket, var så trött och arg! sen blev det stan iaf, bokade resan med denise, så nu är allt helt fixat, snart drar vii :DD!

lite bilder på det som kommer vara vårat hotell





hehe vet att ni e lite avundsjuka ;)



/ Lojsan

J.Blund





åååh, denna sötis kom förbi precis! :) godnatt dåå, de kommer iaf ja ha ;)

/ Lojsan

00:13









 








h
ahah hade lite tråkigt och kunde inte sova, så hitta några gamla godingar ! :D
njuuuut ! :D

/ Lojsan

 


happpyyday'




fast life idag asså! blev att åka till skolan och inte göra nått vettigt typ, sen till detsåhimlaroligamusiken.. fyfan va tråkigt det är! efter det drog ja o denajsen till henne och så, skulle precis dra till tullängen men då får ja ett sms att det är inställt, så jävla jobbigt! ah då tog vi en liten sväng på stan istället, hitta ju lite smått&gott som skulle sitta fint att ha med sig till sunny beach :) sen blev det träning, fys i 30 minuter sen det där jävla kortet, men faan va snygga vi, helt sjuk ;) haha. sen blev det mer träning :) efter det så hade killarna match, ösk-linde. Så det blev att duscha och fixa sig sen äta to go boxen och kolla matchen :) så jag har typ nyss kommit hem från den, en jävla speeedad dag kan jag ju säga :) blir nog det imron också skulle ja tro, skolan sen stan, sen kankse kolla folket i stan, hockey ju .. örebro-bofors ;P inte för ja gillar hocket, det är så jävla ttråkigt! ser ju inte vem som är vem.. men iaf :) får se vad som händer. Nu blir det väl att kissa&gå och lägga sig så man orkar upp imron, ska ju va denise väckarklocka imron, så det skulle ju inte va så nice om jag försover mig ;) hehe .. godnatt kanske!

/ Lojsan

diva is a female version of a hustle'





super guld helg, bilder kommer senare. Nu blir det sovaa i min sköööning säng för att orka med dagen imorn. Först blir det skola som vanligt dårå, sen är det träning + att vi ska ta kort med laget, men ska träna i 30 minuter innan, kul de va :) sen blir det duscha och fixa sig, sen åka och köpa saigon to go box sen åka tillaka till eyrabadet för att kolla ösk-linde :) sen blir det hem och lägga sig igen, hehe :) men godnatt

/ Lojsan

probably the best team in the world



blev att fira seger igår hemma hos mig :)
det var en suuper lyckad kväll med mycket skratt och prat
måste göras om snart girlicious <3
slutade med att jag och angelica träffa några skummisar x) hahah
sen hem och städa sen sova :)
tack för kvällen !

/ Lojsan

20 - 14




ligger 1a i serien förtillfället, det gilllas!  vann mot tillberga idag , happpyygirl !
det blir att firas ikväll med bästa laget! <3





/ Lojsan

ÖSK - TILLBERGA



TAGGGAAAAA! :DD seriens första hemmamatch, fast i sämsta hallen .. eyra. men iaf, taggad som fan, så hoppas de går bra ! :D

love ya giirls <3

/ Lojsan

snuuuuskbild!





hahahahaha! min mat vill man inte äta!
jag hade satt på ris och en stekpanna med chickenbits,
sen går jag till datorn och sitter där ett tag.
Då glömmer jag bort att ja håller på att laga mat,
sen när jag kommer ut till köket är det rök i heeeela hallen och köket xD
och mina chickenbits, ah bilden säger ju allt, hahaha dom blev helt sönderstekta!!
fyfan va dålig jag är asså :D menmen, så kan de gå! usch!

/ Lojsan

fredag





blev att pumpa lite på gymmet idag på idrotten med deniiise, huuuulken! nu har jag packat grejjerna och väntar på att papi kommer, då ska vi på ett litet äventyr , sen till mamsen och sen blir det träning :) ikväll blir det en lugn kväll, bara va hemma och inte göra ett skit :) caio!

/ Lojsan

happyypypic





minnen lever kvar , <3

 

har nyss kollat klart på glee, de är ju bara sååå bra! :)) och nu blir det väl att kolla på nått annat skit och sen sova. imron blir det träning igen, sen hemmamatchen som e efterlängtad (a efter den blir det nog lite blackANDwhite party ;) gilllla!

/ Lojsan

 


blondes have more fun ? ...





miss it

/ Lojsan

.




 

 

HAHAHA asså ja dör varje gång ja kollar på den här xD

/ Lojsan

 


arg lojsan




Har nyss kollat på efterlyst. Blir så arg när ja kollar på det programet!! hela tiden samma "människor" som ska hålla på. ursäkta, men det är ju så. nu kanske jag kommer bli äännu mer hatad än vad jag redan är, men det är fan sant asså. Det gäller ju inte alla, vissa kan ju sköta sig och anpassa sig till landet, det är dom som lever sitt egna lilla liv som inte borde va kvar.. Nu ska jag duscha,tv och sen sooova i min sköna säng :D hihi gnatt!

/ Lojsan

skolan rockar







  • Navy CIS
  • 2 1/2 män
  • Efterlyst
/ Lojsan

impulsköp & bokad resa





blev stan idag med denise en snabbis, skulle bara göra klart en uppgift tills imron, men kollade lite i affärer och såklart så hittade vi våran favvojacka! så snygg är den juu, har kollat på den as länge oxå och nu är den äntligen min :) hihi. Efter det träffade jag papi, vi gick till resia för att boka min och denise resa! så nu är det bestämt, vi drar den 22 maj till sunny beach och kommer hem den 30 maj !! kommer bli helt craaaazyy asså :D vet att ni är så jävla avundsjuka nu asså , haha !

/ Lojsan

it can only get better





23 dagar kvar till jul!




och så var dom jobbigaste dagarna i skolan färdiga då! :) så nu är det bara lite kvar till helg och matchen! hihihi e så taggad ! :D  idag blir det att åka till Ikea och marieberg med lille pappsen och kolla lite, kankse nått till nyår. det om nått är ja taggad till! kommer bli så kung, nästan allt är planerat, sen är de ju guld om ni kommer med lite förslag om vad som händer ;) sen är det ju bara 12 dagar kvar till lucia och 23 dagar till julafton, mysigt ju! saknas bara lite snö men det kommer väl snart får man hoppas.

/ Lojsan

RSS 2.0