måndag




Trött som vanligt idag då och jobbbigaste skoldagen asso, musik och iv-val.. så tråkigt! och vädret gör ju inte det bättre heller och speciellt inte bussarna.. när vi skulle till tullängen kom inte bussen på 40 min! så jävla arg.
menmen, vi kom till teckenspråket iaf, lite sent men ändå. Gick bättre än vad ja hade trott :) så nu är det bara att gå dit varje gång igen. HAHA roligaste var de ju på bussen hem, sådär lite överfull som vanligt. Jag och denise stog i mitten av bussen, hördes typ mest av alla, som vanligt... haha men iaf, doog av skratt :D får tacka våran air-bag, för hjälpen att hålla oss på bena :) haha. Sen blev det träning då, fick extra hjälp för oss linjer, av en i våran tränares lag, jätte bra faktiskt :) är as taggad på hemma-match i helgen asså! :D haha. Sen efter de så får vi se vad som händer, kankse lite spännande saker med laget ;) hihi me like!

aja, godnatt snart kankse

/ Lojsan

ÖSK <3




Matchen idag gick kanoners! vårat lille mini-lag vann över Åkers med 27-9,
kungar som vi är.
kan ju bara säga, ÖSK f92/93 <3 ! vi är bara såååå bäst :)
Efter det blev det att åka hem och fixa sig och sen dra till kumla, hem till Ida och fika, eftersom hon har fyllt :) och nu är jag bara hemma, ska kolla på tv sen blir det sova, är så sjukt trött! är jämt trött nu för tiden, tror jag har gått i typ förtidspension eller nått.

/ Lojsan

ÖREBRO SK - ÅKERS






tagga match imron då, mot åkers :) de gillas !
kommer bli guld, även fast en viss MY KJELLSSON har typ brytit min armbåge :)


/ Lojsan

 


from heaven to hell






kvällen igår började såhär mys, med tacos och cider med denise <3,
men den slutade inte lika mysigt, har aldrig varit så rädd som vi va igår..

/ Lojsan

 


FREDAG (d

 


 

 

blir att dunka denna ikv xP


slutade skolan för ett tag sen, efter det blev det stan med denise en snabbis sen hem och packa :) så nu sitter jag och väntar på att mami ska komma och köra mig till pappsen. Träning ikväll sen flyr jag hem till denise,
så kommer inte va inne på datorn nått, så hör av er :)

/ Lojsan

come on over baby





äntligen fick ja borsta bort den äckliga banan-smaken som jag har haft i min mun sen två, uschusch! ikväll har jag bara spelat Icy Tower typ, det är beroendeframhallande! lovar asså. Imorn blir det mys på kvällen med denise:) Först ska jag träna sen drar jag hem till henne, då ska vi laga tacos och kolla på film och lite cider på de, sen får vi se hur kvällen slutar. Ni kan ju höra av er om ni vill ha fint sällskap :)
nu ska jag väl sova lite så, have it!

/ Lojsan

 


New love in town


älskar låten !

kom nyss hem från tandläkaren, det gick faktiskt bra :) vet inte om det var ett "riktigt" besök, hon kolla bara om jag borstade bra och sådär, sen fick ja sånt där klet på tänderna som smakar banan och nu får ja inte äta på en timme. Fått tillbaka min dator nu & nu låter den verkligen inte som den gjorde förut, nu kan man sova med den på och det kunde man inte göra förut.. Ikväll ska ja skriva den där historia skiten så ja kan lämna in den imron, annars blir det bara en lugn kväll.

/ Lojsan

 


Onsdag




vakna idag helt död som vanligt, så jävla jobbigt att gå upp när det är helt mörkt ute och när det regnar! vill bara ligga kvar i sängen då ju. Menmen, kom iväg till skolan iallafall sen blev det att vara lite vuxen och åka ut till Ikea och sen handla lite mat med deniise :) så duktiga! .. Ingen dator har jag heller. Den låter ju så sjukt mycket så mamma tog med den till jobbet så skulle nån kolla vad det är för fel på den, men får den nog imorn.

Imorn är det en mindre rolig dag... ska till tandläkaren! det är typ det hemskaste jag vet, när dom pillar i munnen och det ilar i hela kroppen! uschusch, fårse om ja överlever det. good luck Lojsan :)

/ Lojsan



tack karööön! <3

 


 


 

sitter här och skriver en bokrecension om Oliver Twist, det går väl sådär men är snart klar och då ska ja sova! :) och tack till snygggkarin som fixade min blogg så nu är den snygg! :D hehe PUSS PÅ DIG! <3

/ Lojsa

 



måndag





Trött som vanligt imorse dårå fast jag somna innan ullared var slut! :o hahah. Och första lektionen var då teckenspråk, det gick faktiskt ganska bra, fast det kankse var för vi hade vikarie x) sen till skolan och sen hem. När jag kom hem så kollade jag på ghost whisper, det programet är fan läskigt, när det kommer upp spöken lite när dom vill, scaryshit. Ikväll blir det att plugga lite då, historia, men ska bara skriva över lite saker från papper till datorn så det går nog bra hehe.


kan ju säga att jag älskar ljus!

/ Lojsan

kroatien nästnästa




fint att ögat ser så normalt ut..

Idag har det verkligen inte varit min dag! varit trött typ hela tiden & sen på träningen hade jag fel strumpor så det gick ju ännu värre! Fast de va ju lite bra saker idag också, fick reda på att vi ska på cup i kroatien i juni-juli! :D
fyfan va kul det kommer bli! Men nu ska jag duscha och faktiskt lägga mig i sängen, kolla på ullared sen mamma till en mördare, om jag orkar vara vaken så länge. Imorn blir det teckenspråk, som vi inte har varit på, på as länge, får se hur det går :)
Gnatt!

/ Lojsan

 


Just learn





the more you hate me the more they love me

boooring





Den här helgen har nog varit den tråkigaste på länge, det här nya livet var inte så kul, men det är de värt !
Idag hände det nått iaf, jag och mamma drog till marieberg en stund, men som sagt
mitt nya liv = inga påsar med hem och det är mycket ovanligt. xP

/ Lojsan

godmorgon


äntligen! idag kunde man vakna upp med att solen skiner och det är helt underbart väder istället för helt grått och regn. Var ute och cykla lite förut, eller ah, jag åkte och köpte kattmat hehe. Skulle igentligen åkt till tullängen också, men det blev inget med det heller, så får se om det händer nått roligt idag :)

/ Lojsan

me like!




 

Blev en lugn kväll dårå, skönt ju, en början på våran semester! :D är verkligen sjuuukt taggad! kommmer bli hur kung som helst, hotellet ligger mitt i stan och bara några hundra meter till havet, ujuj! kommer komma hem lite sådär i icke-topform.. Men de får man ta igen ;)

nån mer som ska med lr ?:D

/ Lojsan

snart drar vi!



Var och kollade med resan idag med denajs, det ser mycket lovande ut! :D hihihi
åååh det kommer bli så kul asså! :D:D:D (D)
idag blir det bara att vara hemma, ska ner till träningen och kolla eftersom sprutan har våldtagit min arm :) kul.

/ Lojsan

mitt nya liv





idag var det öppet hus som sagt, från 13:00-20:00. Men det gick väl bra, fick lite gjort iaf men tänker aldrig mer vara i skolan så länge! var typ det värsta jag varit med om. Sen åkte jag och papi och köpte to go box från saigon. BIG NO NO på det! det är ju nudlar och kyckling till de, men när vi kommer hem är det ris!! damp ja fick, sen var det inte lika gott som det brukar. Och imorn är det fredag och start på mitt nya liv :) ska inte ut och svina på helgerna fram till maj :) hihi. Lycka till .... TACK ! :D

/ Lojsan

öppet hus



HEJ
öppethus från 13:00 ända till 20:00 ikväll!

HEJDÅ

/ Lojsan

PIP 09 <3 !






HAHAHAH FYFAN VA LERIGT DET VAR, MEN SAKNAR DET ASSÅ ! :D


äventyr på G med denajs







? ;)

 


svinfri




 

 

Har inte hunnit skriva nått här för jag har typ legat död sen i måndags när jag och denise tog svinsprutan.
Vi åkte dit efter skolan vid typ 2, trodde inte det skulle vara så mycket folk då, men bussarna dit var ju ganska fulla.. Sen när vi kommer dit är det kö från ingången till typ macken och längre bort (vid mässan) och kön va slingrad på vägen. Först när vi hade varit där i 30 minuter tänkte vi dra tillbaka, men sen började kön röra på sig och sen stog vi kvar där. 3 timmar tog det att komma fram och få den där jävla sprutan som man blev SVINsjuk av. Direkt efter vi hade tagit den så kändes det inget, jag åkte och tränade och sådär. Men dagen efter, asså det va döden! det gick inte och lyfta eller röra armen, inte alls! gjorde så jävla ont. Sen hade man ju värsta febern och typ snurrade i huvudet så fort man stog upp. Helt crazy! men vi gick till skolan iallafall, eller ah vi skulle bara till Navet och sätta upp lappar och vårat öppethus imron. Men efter det drog vi hem direkt och sov, mådde inge vidare den dagen asså, sov typ hela tiden, åt inte ett skit heller. Idag mår ja bättre men fortfarande ont i armen.
Får se, kankse blir teorisnack senare idag också.

Vakna av att det spöregna! och nu är det ju värsta fina vädret :D
underbart! hihi


/ Lojsan




happppyyygirl





Lojsan, bebis & Denajs


Denajs <3


<3


bjudbild!

Lite dålig uppdatering! har inte fått ordning på bloggen heller, men de kommer.
menmen, helgen blev ganska lugn. Vi var bara ute i fredags och så här var festen, ni ser bilderna x) hihihi, tack deenniiis :D.
När vi skulle gå hem blev det lite kaos, grannfejden & lite så. hahah!
sen kom våra bääbisar & hämtade oss, så då åkte vi en sväng, men sen blev det hem och bara dö i sängen! :D

I lördags var jag bara hemma och kolla på film med papi. Skulle igentligen ut och äta med denise och ha de mys, men va typ lite döende, så de blev att va hemma :)
Och idag åkte jag, papi, farmor&farfar ut till marieberg & Ikea och kolla lite, skulle igentligen äta där också,men det va liiiite mycket folk, så då åkte vi till haga istället.

IKVÄLL BÖRJAR PARADISE HOTEL OCKSÅ! guld :D


/ Lojsan

duktig flicka!




så jävla grym jag är! har gjort klart lite uppgifter som ska va inne imorn :) typ de första som ja gjort klart i tid! fast ja tycker ju att ja borde få va ledig imron (a. Men nejnej, ja ska upp och tortera mig.
gonatt my lovers!

/ Lojsan

18:22




 

Vakna av att ja drömde en mardröm inatt igen! skit läskigt, är ju as rädd när jag vaknar..
Men iallafall, blev att åka upp och göra stan lite osäkert med denise en stund.
TAGGA IMORN, fredaaag! efterlängtat kan ja ju säga!  helgen blir att vara med denise som vanligt :)
love u <3

/ Lojsan

 


<3





ojoj, första IDOL-bilden .. hahah!
av min bebis marcus <3 tack

/ Lojsan

mardröm!




HEMSK NATT! vakna av att jag skrek ; va fan har du gjort med ida! haha asså det var den läskigaste drömmen! jag var skit rädd när jag vaknade också, hahha usch! prov idag då, gick väl bra tror ja :) sen hade vi typ ingen lektion , så vi hade 2 timmars rast typ, då drog jag och denajs upp på stan! sen tillaka till skolan för att ha engelska. Sen blev det att åka hem och sova, som vanligt :) ledig imorn också, det gillas!

/ Lojsan

2 år


av sorg & kan fortfarande inte fatta <3
tände ljus för dig nyss mormor, saknar dig!
:'(

/ Lojsan

skolkort!





handel 08

fyfan

idag vakna jag vid 6 av mamma och va skit pigg! eftersom ja somna innan 10 igår, haha.. men sen snooza ja i 1 timme typ och då blev ja trött igen.. men ja kom upp iaf. Sen när jag kom hem efter skolan så låg skolkorten där! och det va ju inte så kul när man väl öppnat det! fyfan, som sagt så blir jag aldrig bra på kort!
längtar till katalogen kommer :D idag blir det bara va hemma och typ sova lite, måste träna på inköp & varuhanterings provet oxå :)

/ Lojsan

 


20:54




 

Idag var det typ döden att gå upp! så sjukt trött, även fast det blev en ganska lugn helg.  Så ja funderar på att gå och sova redan nu, hihi lite sådär småskönt :) fast de e ju grannfejden snart, men får se om ja orkar kolla x)
skolan gick som vanligt, hade sista estetiskverksamhetsbild-dagen idag, med Liiiisbeth! hahah :D
Sen träningen gick väl bra, jobbigt men sköönt.

bebiiis, du e gos!
<3

/ Lojsan

 


Fars dag! <3


 

 

idag blev det att åka ut till marieberg med mami en stund, köpte en t-shirt, en halsduk, goosigaste filten och tärningar till min bil nångång i framtiden! dom på bilden då, haha as läckra ju :D sen blev de att åka hem till farmor & farfar och äta med papi, Thomas och Ciffe. Efter det åkte jag och mami till graven, fortfarande lika svårt att vara där.. saknar er mormor & morfar, snart 2 år sen ni dog! kan inte fatta det än. <3

/ Lojsan

 


23:35

 


 

 

 

seg lördag, har bara varit hemma och tjockat mig. Jag har faktiskt druckit min första julmust nu också! :D ahah
nu pallar ja inte trycket mer asså, haha så ja ska lägga mig o kolla tv sen sova i min sköööönagosiga säng.
kan bara säga att Denise är ledig för tilltället, så passa på, snart köper nån annan henne :)

ah nått knas med min blogg också, men kan ju inte själv, så nån får hjälpa mig! haha

/ Lojsan

 


helt värt

 


 

 


persson brur ! <3


jag



kvällens livskraft

 

haha kvällen va guld!
galet äventyr asså. Började hos mig , sen drog vi till stan och hoppade på ett tåg till hallsberg, fast vi hoppa av i kumla. asså lukten på tåget! vi gömde oss i toan dårå x) hahah. sen i kumla kom några och hämta oss och körde oss till östansjö, sjukt kul! :D sen blev vi hämtade vid 4 nångång typ, helt död..
Tack för kvällen alla!


/ Lojsan


(D

 


 

 

 

 

inge fredagsmys här inte, persson är påväg hit nu sen är vi igång!
(d

/ Lojsan

 


fredag = fredagsmys ?




ah typ sjuk idag med då och vädret suger. Får se hur det blir ikväll om man går ut eller inte, ni kan ju höra av er om det händer nått kul, annars blir det nog lite fredagsmyys! men FBI har glömt och lämnat pengar till mig så ja kan köpa lite mat och chips o sånt, eftersom hon ska ut.. men de löser nog sig.

/ Lojsan

I don't believe you





I'm forced to fake, a smile, a laugh every day of my life

/ Lojsan

12:29



sjuk idag då. jävla mage, överdrivarN ! .. sov ju inte direkt bra heller, drömde sjuuukaste drömmarna asså!
haha fyfan.

/ Lojsan

15:34

jag tänder på billiga killar.<3

/ Lojsan

äntligen!


har fått tillbaka min riktiga mobil som har varit på lagning i typ en månad, sen hade mitt nya comviqkort kommit så nu är allt som de ska! :D och nu har jag provat dom nya chipsen, typ sourcream och bearnaise. Asså dom var väl inge dom godaste jag ätit men dom dög. Nu ska ja kolla tv sen sova, trött som vanligt dårå..

TAGGAD TILL HELGEN! vi kör på nytt igen beeestii <3

/ Lojsan

förtids pension?

 

okej, lite sådär dålig uppdatering nurå, men iaf.
höstlovet var skönt, fast jag gjorde inte så mycket. Men jag börjar undra om jag har gått i förtidspension ? Jag vakna vid 10 varje morgon typ och inte kunde somna om, typ ganska jobbigt! Men nu är mitt rum helt klart iallafall, ska bara upp med två tavlor. Helgen var nog den bästa på länge! sjukt värd med mycket bra folk :) fast det hände ju lite mindre bra grejer också, typ som att min mobil vart snodd, fast de va den gamla w850i, men iaf.. sen tappa ja lite andra små grejer. Lite krig här i där, typ grannfejden nästa denise? hahah . Men nu har jag fått tillbaka min riktiga telebobo! så kommer snart få nytt nummer också, sen är de bara och köra :)


kan ju bara säga några roliga stunder från helgen

" fylllleehickaa - låtsas som det är en vaggvisa
" åh kolla, en svamp !
HAHAHA

Denise du e best!
<3

 

/ Lojsan

 

 

 


RSS 2.0