äventyr med denise

Idag va de bara skolkort i skolan sen hem & kortet kommer ju inte efterlängtat. Efter skolan drog vi hem till denise sen vidare till marieberg gallerian. Kan ju lika gärna sätta ihop Örebro med Stockholm snart.. aja, sen blev det vidare till Ikea, tog bussen såklart, men den va ju typ 20 minuter sen plus att det va iceage ute! men sen kom vi iallafall fram då gick vi där inne, köpte glas till hennes mami och ja köpe chips hem till denise som vi ska fetta nångång. Sen när vi skulle ta bussen hem så va den också sen, minst 30 minuter! ASSÅ SERIÖST, asså, asså.. hahah denise, du fattar x) men den kom ju tillslut när vi hade hunnit fått köldskador och öroninflamation, hygglo! och inte nog me de, så körde busschaffisen som ett javetintevad! och nu är ja hemma, ska typ äta och så sen sova, är så sjuukt trött.


Tjiingeling!


godmorgon!



ååh, skolkort idag då! blir väl lika misslyckat som alltid haha. Lyckas verkligen aldrig att bli bra.
aja, ska väl fixa lite mer nu då, sen drar ja till denise & senare ska vi till ikea! :)

tjiingeling!

a big mistake




alla gör misstag i livet, ja måste gjort blad dom största .. Trodde inte ja kunde gråta så mycket över förlorad vänskap och då menar ja mycket. Med tårfyllda ögon tänker ja på dig och de ja gjort.

karin persson = bäst ;)

Hallojsan karin persson här!
Skriver ett snabbt inlägg på babys blogg bara för att jag är bäst och otroligt frän för jag har fixat hennes design! Men kolla gärna in min blogg också ; www.heisun.blogg.se

pusssies ♥

i love you!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0