FK GÖR DE IGEN!


gaaaaaalet! (D) (mp

..

idrottsprov och nationella idag då, venne hur det gick assåå.. idrottsprovet gick nog åt helvette iallafall x) efter det blev det en sväng på stan med denise sen hem och sova tills mamma kom hem, då drog vi till karslund och gick 5 km :) så nu har ja nyss duschat, snart ska vi äta lite mango och sen sova. Praktik imron då sen är det valborg, taggat värre !


the dark side


inge mer teckenspårk då nudå, slipper åka dit varje måndag tisdag nu :) idag var det ingen skola. Åkte dit för att vara med på "wucen", men hitta inte gruppen så åkte hem istället. Så nu har ja rensat garderoben, städat rummet och ätit glass i solen med carro, nu väntar jag på att mamma ska komma så vi kan gå ut och springa :) men känns som ja har en glasbit i foten, så fårse hur de går.

hurtbullllar!

tro det eller ej, men idag så var jag ute i spåret 09:19 och sprang med mamma! efter det åkte vi ut till myrö och fixa till lite där så de e snyggt tills sommarn kommer så man kan vara där ute, kanske dra dit med lite folk :) sen åkte vi till behrn och jobba, kungar som vi är. åkte förbi mammas kompis, var och handla lite så har nästan nyss kommit hem, har hållt på hela dagen! :) har duschat och sådär nu så blir väl att äta lite melon och sen sova :)

en månad


gammal Thailandbild, men om exakt en månad så ligger jag och denise i sunny beach med en drink i handen och har det förjävla gött! ... sitter vid pappas dator, så det blir helt kaos när man ska skriva och lägga in bilder, så får fixa de sen :)


sverige asså ...

snö, 21 april? okej, tur att det inte va mer så det stannade kvar, fan valborg snart ju! och förra året satt vi ute i jeansshorts och t-shirt och det va varmt! inte nån jävla snö eller regn. aja, tror ändå att valborg kommer bli lyckat iallafall, som det verkar nu så blir kanoners! :) och idag var det onödig dag om nått! kom till skolan och hade svenska i 10 minuter sen skulle vi till aulan och gå igen "wucen" som inte gick så bra, gick och åt sen drog vi hem, inte sådär jätte värt.

humörsvängningar


jag har nog dom allvarligaste humörsvängningar asså, helt sjukt! kan gå från och vara typ as glad till att vara hur tjurig som helst och det är inte sällan heller, de e fan varje dag.. helt onödig dag i skolan idag igen så kom hem vid 1, då blev de att tända lite ljus, sätta på en film och lägga sig i sängen och dö.

Måndag

färgat håret igen nurå och nu är det svart! men till nått helt annat, som vulkaner! är så jävla, ah typ damp! om inte den där jävla vulkanen slutar att spruta ut aska och skit så kanske det inte blir någon sunny beach resa för mig och denise :| och då blir ja riktigt jävla arg. om den inte slutar så tar jag tag i den i egna händer... Idag då, typ tränat och så har vi invigt grillen på balkongen :) nu ska jag väl typ göra en teckenspårksuppgift som kommer ta typ hela natten + att jag har as ont i huvudet! så fårse, kanske somnar :)

peace out fuckface


hela dagen har varit ett mähä! så nu ska ja gå och lägga mig och kolla på hannibal och vara rädd.. jävla island och vulkaner, hoppas fan att de blir bra innan vi åker! och jävla vadå betala 3000;-... bläää på allt! imorn är det fastlife.. praktik, jobb på berhn sen kolla match.

xoxo

sooooooooommar va!


ah, som ni ser på bilden så tog jag och denise båten till skolan idag! gick hur smidigt som helst :) vädret va ju suuper! loooove it. Nu ska ja sova, gnatt!

xoxo

sweet dreams

ännu en härlig dag, hopppas det kommer va såhär jämt nu, fram till sommaren! eller ah, känns ju nästan som sommmar nu :) ska väl in och duscha nu och sen kolla på de bästa programet någonsin, cougar town ! efter de så dör ja nog i sängen :)

xoxo

sommar känsla på topp !


hela dagen var på topp idag, vädret kan man bara älska och allt är allmänt bra. Glajjerna var på idag :D helt happpyy! träning idag också, va faktiskt skönt och röra på sig lite så man kommer i form inför sunny beach! verkligen inte långt kvar :D SKOJA NTE ATT MAN LÄNGTAR! fast en sak är ju värt att gråta för, missar järnvägen cupen.. inte glad! menmen kommmer rocka i sunny ;)


xoxo


svårt snygga!

 

ROOOCK, om helgen då asså ;) ah och på lördagen var det ju jobb på tullängen med angelica, en kund på två timmar, blev att sitta och spela bubble trouble hela tiden hahah..

 

xoxo


Onsdag

"härmed informeras om, att du under den pågående kursen Teckenspråk för hörande, Steg 1 riskerar att få betyg Icke Godkänd"

 

Det var en fin liten hälsning vi fick imorse + ett litet häfte av våran teckenspråkslärare som vi ska göra, gulligt! :) .. Hade nationella i Engelska idag också, muntligt. Sen åkte jag och denise upp på stan en stund och kolla lite, sen blev det hem och dö framför tv'n. Har ingen ork längre! inte till nånting, inte ens glad.. usch
GE MIG SUNNY BEACH NU TACK!!

 

xoxo


solid


Inte hänt så mycket idag, typ vaknat, tv, varit ute & gått och så. Och nu blir det tv hela kvällen och sörja att det är dags att börja skolan igen imron, om jag nu kommer fram med bussen...


xoxo


mm


kommer sova gott inatt!

xoxo


suuuuuuperstars!





lite av helgen, i bilder :)

xoxo


(D)



bira bira bira !!

drar en fest nurå med persson'bruuur :D

 

xoxo


open your eyes its springtime


stekar bilden ah!

 

går ut och steker liiite, vädret asså <3!

xoxo

fly high tonight


ROCKA PÅ ROCKA PÅ!

ikvälll blire craaaazy (d)

xoxo

1 april

Igår var jag, mami, ciffe & carro ute på ikea och marieberg en stund, sen åkte vi hem och fixa oss sen åkte vi till o'learys och åt och tog en cider där :) tog bussen dit, kan ju inte "hissa" dom precis. fyfan! sen träffade jag persson på stan då drog vi en äventyrare ;) hehe, sluta med att vi körde på en biltur med bävern och larsa! haha. Kom hem vid halv 5 typ så nu är jag lagom död. Skulle nog gissa på att de blir röj ikväll med.
Och nu ska ja dra till lilla pappsi
.

 

xoxo


RSS 2.0