GOTT NYTT ÅR

Då var det dags för nyår då, as värt och as taggaaad! men just nu är jag så himla rastlös, kan inte dagen gå fortare så vi kan gå loss! :D haha

men gott nytt år på er !
skål (D)

30 december

Idag var jag på stan en stund och köpte massa små grejer till imron, så nu är allt klart förutom drickan, men den blir min imorn :D .. ser ut att starta kvällen här med lite käk och dricka, sen vidare på nån fest och sen slottet :)

garphyttan!

Just nu sitter jag med huuur mycket kläder som helst på mig eftersom jag ska upp till bergen med angelica och ha lite äventyr! WOHO

boooring!

Andra "riktiga" dagen på jullovet då, sov till typ 11 idag, har käkat frukost, kollat på film, duschat och suttit vid datorn och nu är jag så himla rastlös!! finns inget ja kan göra heller.. Men imorn kanske jag ska ut på äventyr med angelica, så de blir nog bra :)

snart är det nyår också och jag vet inte vad som händer än, måste fixa det snart så det inte blir nått tråkigt i sista minuten!
nån som vet nått kul som händer på fredag? :)

mellandagsrean...

Hittar verkligen inget på mellandagsrean! det är bara skit saker oftast. Fast jag hittade ett aas snyggt armand idag, loove it!

en bild på armbandet + mina superduper snygga lakan! :D


Måndag

Strömpis igår med becca och angelica, värtvärt! fast ja trodde att det var åldersgräns på krogen? men tydligen inte..  när vi skulle gå hem blev det inte riktigt lika värt, hahah kallt om fossingarna kan ja lova! Nu sitter jag och kollar på rädda willy och väntar på angelica, sen ska vi upp på stan och kriga med allt folk!

STRÖMPIS!

IKVÄLL ÄR DET STRÖMPIS SOM GÄLLER! as usual (D)


taggar mellandagsrean!

Bäst att jag lägger mig och sover nu så att jag orkar med och trängas bland alla idioter på mellandags rean imorn!
sen är det hem och börja tagga för en kvällen på strömps :D tjing!

GOD JUL

Då var hela julen och allt slit med det över, men det har varit hur bra som helst, är as nöjd med julklapparna :)


en julafton, check!

Då var den första julafton avklarad, bäst att sova nu så ja orkar med en till imron ;) godnatt!

lilla julafton!

Ska snart åka ut och bråka med massa folk på Marieberg och Ikea med mamma :) måste köpa julklappar nu eftersom jag börjar min julafton redan ikväll :D


julgodis

Ingen krogen ikväll för mig inte! håller på och bakar massa julgodis och sen ska granen fram :)

jullov!

As skönt med lov nu ju! åkte till skolan och kolla på lite uppträdande och såklart så ägde lärarna ;) haha, sen drog jag och lotta upp på stan en snabbis, skulle kolla lite julklappar men det är så jävla kallt så ja orkar inte leta, så får bli marieberg imron istället :)


bild från förra julen

antarktis ?

Gaaalet kallt idag! ska varje vinter börja vara såhär kall så flyttar jag till Thailand :) skulle gå på stan idag efter skolan med carro, vi han gå i kanske 5 affärer, sen gick vi och käka på jensen's, efter det åkte vi hem för det var så jävla kallt! skulle ju köpa julklappar eftersom jag bara köpt en och ja ska ju fira jul med pappa en dag innan jul så det är typ dags att fixa julklapparna nu... ikväll blir det att baka lite wienernougat och fixa julgranen :)

Tog ju hål i örat förra veckan, nu är det typ as svullet, rött och så kan jag trycka ut var ;s inte så göttit! så senare ska carro leka doktor och försöka "lätta på trycket", tror örhänget sitter för hårt..


cirkelgym

Träningen gick väl bra, bara att jag är så jävla svag i armarna, haha! De är nog den ända träning jag hinner med i veckan, imron ska ja på stan med carruu och hittta dom sista julklapparna, sen ska vi baka julgodis och massa, fixa julgranen. Och på torsdag börjar jag med en liten julafton med pappa!:)

måndag

Onödig skoldag som alla andra måndagar, hade väl lektion i 30 minuter sen fick vi åka hem :) menmen, ska inte klaga, det är ganska skönt ändå! Har väl typ sovit sen jag kom hem och nu väntar jag på mamma så vi kan åka och träna, blir lite cirkelgym idag :)

första julklappen, check!

Jag är alltid sen när det gäller att köpa julklappar, inte för att jag har så många att köpa till men iallafall :) så den första är klar och den är till mamii :) köpte en liten julklapp till mig med, INTE bra! men de blev ett par skullcandy-hörlurar, tyckte jag behövde de (a 


vääärt!

hahah krogen va as kul igår! så jävla värt ;) jag och angelica gick lööööst så att säga. Hon fick så hon teg....


strömpis!

sitter och taggar strömpis med snyggingen på bilden ;) kommer bli en gaaalen kväll! (d)



angelica & jag

onsdag

En vecka kvar i skolan då, sen är det masssa jullov :) ! efterlängtat. De betyder ju att det är jul snart och jag har inte köpt en ända julklapp.. duktig cheyy! men ska upp imron en snabbis med angelica och kolla vad ja kan hitta. Imorn tar vi helg då, efter att åkt till skolan och skrivit en praktik-rapport, as skönt! Helgen ser ut att bli kanoners också :) men nu taggar vi fredag och strömpis! hoppas på en lyckad krogen-kväll nu, eftersom jag för tillfället INTE tycker om krogen...


frääääääääääään bild...

julbord

Kom hem från ikea nyss, har varit där med pappa, farmor och farfar och käka lite julbord :) skulle behöva plugga nu eftersom vi har engelska B prov imron som inte kommer vara så lätt :p men jag har ju inte den orken, så då blir det dator och tv istället :)

Som sagt så har jag köpt pip-biljetten och är as taggad som vanligt! tredje året nu ;p
några artiser har kommit ut, fasktiskt ganska skön musik som passar på en festival!









lucia ?!

Ah, skolans luciatåg va ju verkligen inte nått och hänga i granen direkt..lite fika innan det, inte så värd skoldag! va hemma vid 10 eller nått sånt kanske, så då gick jag upp på stan en stund med pappa. Ikväll är det dags för ki-box igen, as kul! men träningsverken efter är då inte lika kul, haha!


random old pic!

tisdag då

Idag blev det stan med carru e snabbis, tog hål i "öron-flärpen". Trodde det skulle göra hur ont som helst eftersom det bara är en knöl av bråsk, men de gjorde inte ont alls som tur va! hah.

Lite hårfärgs-uppdatering då,hha! nu skulle jag väl klassas som blond tror ja väl, men det är fortfarande dom där jävla ställena som inte vill bli lika blonda som resten av håret, menmen, nu måste jag vänta ett tag med att färga håret eftersom det är så jäävla tort nu!

kaos!

har lovat mig själv, eller nästan, att ja inte ska ut på krogen på längeee, typ tills sommarn kommer! var på strömpis igår och man FRÖS där inne, helt sjukt. Sen har krogen blivit tråkigare och tråkigare för varje gång och nu när man ska hem så är de ju inte liiite kallt ute också, så ah krogen lockar inte lika mycket längre.


RSS 2.0