old tiimes





snart kommer angelica hit och våldgästar mig hela lördagen! vet inte hur ja ska klara det, måste få tag på lite saker för att klara av det .. men nu är hon här, så ska väl gå och öppna, hejdåååååå fan


Bye bye babe's

du checkar in mig





segare dag kan man inte ha.. har verkligen inte gjort någonting idag, liite segt men ah.. imorn blir det nog att dra ut, har suttit inne ett bra tag nu fast vädret gör ju en inte så taggad när man väl är ute, men måste ut imorn iallafall känns det som. En annan rolig sak är att det inte är långt kvar tills jag blir 18, det är bara 5 dagar och den fredagen blir det krogen kan jag lova ;)


Bye bye babe's

back in town




hemma från denise och hällefors nurå :) har haft värsta film-maraton typ, inte sätt så mycket film som vi gjort dom här dagarna på lääänge asså haha.. sen har vi varit på två lååångispromenader, hurtbullar javisst! så nu kan jag typ hela hällefors och lite annat ;)  mycket mysigt har det varit iallafallf <3



Bye bye babe's

.




flyr till hällefors över lovet :)

broken-hearted girl






nu närmar sig viktiga dagar med storm steg! om två dagar blir denise big girl sen är det lov och efter lovet blir jag big girl ! :) mycket niice. köpte en klänning/linne i skriiikrosa igår också, as fint när man e brun och den ska jag ju såklart ha i sunny beach som det inte heller är så långt kvar till :D nu ska jag väl städa mitt rum som ser ut som faan! jobbigt jobbigt, men skönt när det är gjort, blir ju så fint så och lite mys med tända ljus :)


Bye bye babe's

?

måste varit riiiiktigt jävla full när ja skrev det där ...

Helt jävla awesome!

Angelica är fanimig helt jävla awesome, klockren på alla sätt!

lindh
Angelica Lindh, bäst på alla sätt

don't dream, it's over





helgen har varit suuper bra! i fredags blev det bara att va hemma och ta det lugnt med angelica och tagga inför matchen mot åkers som vi spelade på lördag och som vi vann med 16-11.. catfight och en "bruten" tumme är inte bra, måste kunna använda den nästa helg då vi ska spela mot RP igen och då ska jag ju vara fitforfight igen! annars e de inge kul. men efter matchen så blev det lasergame med laget och fira emma och det var hur kul som helst :D sen efter det åkte jag hem, typ lagade lite mat, kolla på melodifestivalen sen somna jag, trött som fan! och idag har carro fått färga håret på mig sen åkte jag till tarja och fika lite eftersom hon fyllde idag.


allahjärtansdag är överskattat ..



Bye bye babe's

trying to recall





idag har jag solat med persson brur och det va topppeeen, tar ju ett tag och fatta vissa grejer när det gäller mig och persson x) hahah, men skönt var de! sen när jag kom hem har jag vara varit helt sur och typ fryser.. så nu ska ja sätta mig framför tv och sura fram tills klockan 10, då är det bara skit på tv, typ.. helg snart och det behövs! ska bara ta det lugnt, lördag blir det match :)!


Bye bye babe's

LL är igång igen







hahaha sen finns filmen när vi tagggar bortamatchen i lördags på youtube oxå ;) enjoyy!


isn't that ironic




idag blev det tandläkaren med mami'deniiiiise, hon fick hålla mig i handen dårå.. precis när vi kom in i rummet och ja hade satt mig i stolen så är det en liten kille som skriiiker hur högt som helst! och så sitter jag där som redan hatar tandläkaren och är hur rädd som helst! ahahh fyfan..
tränade idag också, de gick bra i början men sen fick jag ont i mitt knä som ja "skadade" på matchen, sen typ ont i benhinnan eller vad det var, så då balla jag ur och satte mig resten av träningen :) nu har ja nyss duschat och ska väl sova snart. ska vara själv i skolan imron! eller ah, utan denise, första gången asså.. kommer ju få en bok i bakhuvudet eller nått , men det är sånt man får ta om man är som vi :)



Bye bye babe's

helgen






fredagen blev kanoners! denise är festfixarn själv asså, guldstjärna på dig babe! ;) igår var jag bara hemma och tog det lugnt, hade inte ork till nått annat så de blev lördagsmys.. och idag var de match :) precis som en helg ska vara! nu blir det tv och sen sova och drömma mardrömmar om imron, ska tydligen till tandpainläkaren! lika rädd som vanligt, men de borde gå bra.. använder ju el-tandborste och flux! en tandläkares dröm att höra det ju.. men godnatttfan :)



Bye bye babe's

partybusssen







"jävla mongon ni måste ha gräddmos i hjärnan"
9 st utvisningar
jag behöver hjälp enligt deras tränare och har allvarliga problem
vi var tydligen inte vana att vinna fast vi ligger 2:a & dom 5:a av 6st lag
+ att vi har vunnit mot dom 2 gånger nu
VI var dåliga förlorare
och de slutade med 15-9 till oss med 3 utespelare sista minuterna typ :)

HAHA gaaaalet asså!


Bye bye babe's

 


gaaalen lördag!





crazy är ordet för igår! haha, kunde ju bara säga "mår som jag ser ut, ser skadad ut kan det inte bara vara slut" x) ujuj, men kul var det .. idag har ja inte varit speciellt pigg, så har inte gjort nått vettigt, var och åt hos farmor och farfar förut sen har ja bara legat död i soffan .. match imron då, i västerås mot tillberga :)


Bye bye babe's

all because of you




jobbbat hela dagen så nu är jag typ trött, fast egentligen inte, men ja orkar inte göra nått ändå så ah :) har nyss kollat på glee och nu sitter jag och trycker i mig godis och det är inte bra.. är as taggad på pip nu! massa bra band som ska komma som ja vet nu, sen kommer de säkert massa mer bra :D imorn är schemat tight kan ja lova! först blir de praktik 10-15, sen är det träning som gäller direkt efter, sen hem till denise och göra sig partysnygg igen :D dags för lite efterlängtad fylla ;)


Bye bye babe's

assååå vädret!





bilden! <3 ge mig sommmar nu ! vädret idag var ju det värsta jag varit med om, typ The day after tomorrow, men det värsta va ju att vi hade idrottsdag idag också, så vi skulle GÅ från naturens hus till rävgågen och få korv i det vädret men inte fick vi nån jävla korv heller, så då fick vi gå tillbaka.. sen till gustavsvik och bada, skulle egentligen simma 200 meter, men ja och denajs sprang in på äventyrsbadet istället, inte så diskreta, men det gick ;) haha .. det var typ hur skönt som helst! ligga där i bubbelpoolen och götta sig till gustavsviks snyggaste killar kom dit och tog upp hela pooolen, översvämning adiiiirr! .. när jag kom hem så sov jag en stund tills mamma kom hem och då gick vi ner och sola, superskönt de med :) och nu har ja nyss duschat och smörjt in mig så känner mig helt ny och fräsh, skönt och lägga sig i sängen och kolla tv och sen sova :)


Bye bye babe's

duktiga jag







fyfan vad duktig jag har varit idag! har städat hela mitt rum så nu är det hur snyggt som helst :) fast det tog ju sin lilla tid.. imorn är det typ idrottsdag eller nått, så ska traska ända till rynningeviken och käka korv sen tillbaka hela vägen och fortsätta till gustavsvik, woho här kommer heffaklumpen! :DD

 

Bye bye babe's

segt




dags för lite träning nurå, inte alls taggad.. ah


Bye bye babe's

Taio Cruz-I just wanna know





Baby Talk To Me
What Is Going On
Cos Lately
We Aint Been
Spendin Time Alone
Last Night
When I Touched Your Hand
You Didnt Wanna Hold
Today
No Kiss Goodbye
Jus Said You Had To Go

If Your Leavin Me Baby
I Just Wanna No
I Just Wanna No
If Your Done With Me Baby
I Just Wanna No
I Just Wanna No
I Just Wanna No
Yeah Yeah
Yeahhhhhh

Listen
If You Care
Something U Wanna Say
Please Dont
Dont Hold It Back
It'll Come Out Someday
I Am
Im Strong Enough
To Mend My Broken Heart
If You Say
Dat You N I
Are Betta Off Apart

If Your Leavin Me Baby
I Just Wanna No
I Just Wanna No
If Your Done With Me Baby
I Just Wanna No
I Just Wanna No
I Just Wanna No


Bye bye babe's

RSS 2.0