lixom


första och sista skoldagen den här veckan då!:) sitter och väntar på denise som ska komma och leka med mig. Imorn är blir det en tripp till stockholm med klassen och 1orna, känns inte allt för taggande om jag ska vara ärlig.

dom nya bussarna asså...

kaos dag idag! nationella igen då, gick lika dåligt som förra gången.. Sen åkte jag hem, tagga uteträningen som började KAOS! mötte upp min anka angelica på stan, så skulle vi ta bussen ner till tullängen. Jag hade kollat upp allt, vilken tid den gick och vilken buss som gick dit, och det var 25an. Sen kommer det en buss den tid vi skulle åka och det står ADOLFSBERG på den, så då hoppar vi på den. När vi är nere vid södra station , så märker vi att det är 24an vi sitter på, så då trycker vi på knappen, sen såg vi vart nästa hållplats var, MÄSSAN!.. så vi fick åka dit och därifrån till tullängen, tog ju sin lilla tid, men vi kom fram tillslut. När vi väl kom fram så var det ju as kallt och regna lite, men det var kul iallafall, tagga järnvägen nu lixom! :D

alla vi som har sprungit .......... i idrottshuset ;)


trääning i idrottshuset idag och såklart så blir det lite bus i slutet ;) hahah.. nationella imron oxå, fårse hur det går. Imron börjar ute träningen också, happy happy :D nya konstgräs planerna?

hundvakt


I lördags fick vi sällskap av den här sötnosen!
hur gosig som helst :)

valborg -10


var helt okej, vart kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss :) men började hos jennifer, typ grilla och drack lite, sen vidare till sörby och slutade i hallsberg.. räddarna i nöden Angelica Lindh & Fanny kom ut dit och då kunde vi åka med dom hem, så vi var väl typ hemma vid 5 eller nått, sov iallafall där det var planerat. :)

finns några till bilder på facebook.

RSS 2.0