onsdag

Hade bara en lektion idag, började 2 och slutade 3 .. skönt! :D efter det drog jag och jobbade. Det var Big smile day idag på cubus, 30% på alla kläder och 20% på smink så det var gaaaalet mycket folk! va kvar folk och handla 20:15.. och såklart handla jag lite med, en tröja och en byxdress, bild kommer upp imron :D

myrö! :)

Hade as skönt ute på myrö! när vi kom dit i Söndags så han vi precis med solnedgången, satt där med varsitt glas vin och lite chips :) sen städade vi i ordning där inne och så, sen kolla vi på tv innan vi somna. Har inte sovit så skönt på länge som jag gjorde där ute! till och med mamma sov länge hehe :D vi gick la upp nångång vid 10 och då var de ut i solen direkt! Började att kratta upp alla löv som ramlat av träden och sen klippte gräsmattan, och kratta ihop det gräset sen, jääävlar vad gäddhänget fick jobba då kan ja lova ;) sen stekte vi bara hela dagen! lite senare grillade vi marshmallows och choklad i banan, så gottit! :)













jobb + ännu mera shopping! :D

Lördag: Jobb mellan 11-17, kom hem med 3 tröjor! sen åkte jag till farmor och farfar och käka lite påskmat :)
Söndag: Jobb mellan 12-17, kom hem med en bikini och två shorts! och nu ska vi käka påskmat här hos mami sen åker hon och jag ut till myrö och är där till imron, får passa på att ligga i solen när jag väl inte jobbar eller har skola ;) ska bli as skönt & komma ut dit!


Bild på de ja köpt, ser inte så mycket & massa vitt, men älskar allt! :D

GLAD PÅSK! :)


Fredagsmys!

Jobbat mellan 11-18 idag då, blev lite shopping idag med & bilder kommer! När jag slutat kom mami och hämta mig då åkte vi och köpte kinamat och nu är det dags för lite vin, de blir rosé ikväll eftersom att det är sommar nu :)!

Gott & Blandat

Igår: Först jobb mellan 10-18 sen var de utgång som gällde! hem och fixa mig lite snabbt sen ut i det häärliga vädret för att träffa persson och att föra på vårat partyställe ;) haha , sen hamnade vi på Ritz.
Idag: Vaknade lite halvt okej, ett toa besök sen va allt i sin vanliga ordning :D haha.. Solade lite på ballen med papi innan vi drog upp på stan och käka plankstek, clifford med :) sen åkte jag hem en snabbis sen tilll becca, då drog vi upp en snabbis på stan, checka läget på nya affären NewYorker, AS snygga saker! nya favvoaffären ;) köpte en as söt tubtop, inte alls dyr :D sen hamnade vi på Ivy, satt där och drack lite och pratade massa skit :) sen kom lina oxå! Så nu har jag nästan nyss kommit hem, har städat rummet, packat, bäddat sängen och duschat, så ska snart lägga mig och sova, kommer sova som en guuuuud! och imorn är det jobb som gäller, 11-18 :)

slängaer upp en bild på nya hårfärgen också :)!




sommarsnygg!

Idag hade jag tid hos frissan för att bli sommarsnygg! skulle färga bort det FULA gula i mitt hår.. Och det gick bra, är as nöjd :D lite grått sådär, men det skulle försvinna :) men hellre det är gult, usch! sen klipptes de lite oxå :) Älskar lukten av alla produkter som är i håret efter man har varit hos frisören, luktar mumma! :D Sen åkte jag hem och fick sällskap av Carro, så vi drog på oss bikinisarna och stekte på som fan på ballen (balkongen) :D trevligt! och nu känns det att man suttit i solen hela dagen, syns också! blir på't imorn ingen ;)

bild på håret kommer :)

Helgen

Fredag: Hade en mini uf-mässa i skolan när typ inga var där, ganska sådär as ovärt! men jag och denise kom överens om en as bra sak i vårat förtag ;) så är en parfym rikare nu! har väl köpt kanske 5-6 parfymer dom senaste 3 veckorna typ, så nu behöver jag inte köpa det på länge :D
Lördag: Hard work work! mellan 11-17, gött! nått som inte är så gött är att ena kassan sluta funka helt! så vi stog där med en kassa bara och eftersom det var lördag så va det ju inte liite folk, rolig kö de blev :) menmen, eftersom vi är så bäst så funka det ändå ;) sen åkte jag hem och fick sällskap av Fredrik eftersom papi skulle ut och svina på krogen :D
Söndag: Jobb igen 11-17 och fortfarande bara en kassa :) fick med mig lite trevliga saker hem, en as snygg kavaj med rosa innuti :D och en rosa baseball jacka, göööör mysig!




glassdag!

Dagen började med en glass på stan med denise i solen! så himla skönt väder, man bli så glad :D sen hämtade jag ut min mobil som varit på lagning och sen drog vi till skolan, började vid 1 :) hade en lektion och lunch, de skulle vara påskbord men kan inte påstå att det var de precis, ingen påskmust heller? va är de för skit lixom..


fick bli en söt bild på angelica och mig från halloween ;) smiiiiiiiiiile ba smile!

Ba ba ba

nyss vaknat, trööööööööööött som en gnu! men inge vila nu inte, ska iväg och jobba 16-20!

konstiga väder..

Idag efter skolan så åkte jag denise och natta upp på stan och fixa lite saker, bokade frisör tid så på Måndag hoppas ja bli snygg i håret :D sen åkte vi hem till natta och pyssla lite och så ringde jag till degefööörs och kolla hur de gick för våra balklänningar och eftersom min fanns där när jag hitta sen så ligger den och väntar tills ja ska orka åka dit och sy upp skiten.. så får la göra de på lovet :D

Förstår mig inte på vädret nu asså, ena stunden är det varmt och soligt ute, sen lite senare blir det as molnigt och kallt! sen fattar ja inte varit de blev två likadana inlägg igår, vet inte hur ja ska ta bort de heller så de får va så nu :)

shoppping

Skolan en timme idag sen åkte jag ut till marieberg för att jobba :) 14-20! blev lite shopping idag med, en puma parfym och en as snygg BH som jag kollat på och nu va den rea :D kanoners!




shoppping

Skolan en timme idag sen åkte jag ut till marieberg för att jobba :) 14-20! blev lite shopping idag med, en puma parfym och en as snygg BH som jag kollat på och nu va den rea :D kanoners!




Helgen

Fredag: Jobb mellan 10-20, köpte två as sköna tunnstickade tröjor, en vit och en beige :) sen åkte jag hem och kolla på tv en stund innan jag somna :)
Lördag: Jobb mellan 12-16, köpte ett par as sköna och snygga mjukisbyxor! När jag hade slutat kom mamma och hämta mig, då hade vi lite lördagsmys med vin och vitchoklad-doppade jordgubbar :) jätte gott!
Idag: Jobb mellan 12-16 och det är nog det ända som kommer hända idag, mysa i mina nya mjukisar framför tv'n :)




sommmmmar!

Sitter på ballen (balkongen) just nu med musik och en glass i handen, de e liiiivet! synd bara att det blåser så mycket ibland annars är de ju as skönt ute i sola :D


glass i mungipan,  de e sommar ;)

sommarkänslor!

Gick ut på ballen nyss(balkongen) det är typ första gången jag kan gå ut utan skor och en tjock jacka på mig! inge snö eller blött och soolen lyser och littä musik på, guuud vilka sommarkänslor jag fick! :D:D

Igår: först var det skola som stod först på schemat, sen jobb mellan 13-18, sen hem en snabbis och sen iväg till karlskoga :D jag lever fast life, schemat e tajt! ;) så att säga! haha
Idag: ledig! bra gött de :D så har bara sövit hela dagen & suttit inne i det här fina vädret!

hard work work!

Idag var det jobb för hela slanten! jobba mellan 10-20 :) och dagens inköp blev två parfymer, en av Celine Dion & en Kate Moss, as goa :D




littä shopping!

köpt nya bralls och de behövdes kan ja lova! :)


RSS 2.0