JAG ÄR EN RIKTIG RAGGARE

Då var skolan igång igen, segt som fan! men om 4 veckor är det ju lov igen, känns bra ;) efter skolan så drog jag och lottis upp på stan en snabbis. Hon köpte massa fint och jag kom hem helt tomhänt...



hahah den här låten var det bästa på Strömpis i fredags ! :D hela kvällen var as värd, så jävla kul :D mer sånna kvällar tack!

klippning+färgning!

Imorse kom angelica och hämta mig tidigt, så drog vi ut till Marieberg en sväng. Hittade en tröja faktiskt, alltid kul och få lite nytt i gareroben :D efter det blev det en liten lunch på Ikea haha! Sen var det dags att gå till celie och göra oss snygga, Angelica la i en bomb i sitt hår så det fick samma färg som hennes löshår och klippte in så det passa in, as snyggt! och jag skulle fixa mitt hår, klippa och färga.. Har inte klippt mitt hår sen jag vart svart hårig, så sliiitet var det kan man säga, efter alla blekningar! Så nu är det oslitet igen och as kort :/ tycker jag.. men skönt ändå eftersom det var så himla slitet som det var, syns på bilden hur det hänger som en råttsvans bara x) sen är jag inte lika orangehårig längre, mer samma färg också, syns kanske inte så tydligt på bilden men man ser i verkligheten :) så känns as bra faktiskt!





filmkväll med angie

Alltid lika skönt och vakna med solen rätt i ansiktet och varmt som en jävla bastu, har gjort det hela LOVET eftersom det inte finns några persienner här och inte köpt rullgardiner än x) lite små jobbigt! blev gymmet idag igen med angelica en stund, sen hem igen. Snart kommer hon till mig så ska vi kolla på film och käka godis :)

Torsdag imorn, en dag närmare fredag och det gillas starkt! ;)


gammal bild på angie och mig :)

ute på vift !

Drog på lite äventyr igår igen, till karlskoga :) alltid lika trevligt :*
Ligger och kollar på BigBrother nu och kan säga att Siiimon är bäst, hahah as skön ju, "Kudd" lixom! :D




tycker det va synd att den här inte gick längre, i melodifestivalen, det är ju faktiskt bra när man lyssnat på den några gånger :)

rädd rädd rädd !

Har nyss kollat klart på The walking dead och är gaaanska rädd! asså efter dom första 5 minuterna var ja redan rädd, sjukt att man kan bli så rädd av en film.. fårse hur länge de tar innan jag kan somna, OM ja somnar. Tur att American Dad går på tv'n så ja kan tänka på annat x)


Söndag

Idag har jag gjort så liite som möjligt! Inte gått utanför dörren nångång :) lite skönt faktiskt. Snart är det tv som gäller för hela ikvällen. Börjar såklart med solsidan, sen Big brother och efter det är de The walking dead, tror de heter nått sånt :)


Strömpis

Drog hem till becka igår med lite b-rudar, sen vidare till strömpis! :) kul var de, men tycker lite synd om mig själv faktiskt.. Nån ryckte ut mitt örhänge så jag börja blöda en massa, usch! Tur att ja inte va nykter, då hade jag nog gråtit av smärta och blodet xD hahah. Vaknade obakis idag, ganska skönt för en gång skull ;) va nyss uppe på stan med papi en sväng, as fint väder men jääälvar va kallt det var! Senare ska vi till farmor och farfar och käka lite :) fårse hur länge vi är där och om det bli att stanna hemma och glo på melodifestivalen eller dra ut och härja lite!:)


älskar TV 11 !

Bästa kanalen verkligen! det är alltid nått bra på tv, kollar nästan jämt på den :) varje dag när ja kommer hem från skolan äre Tv11 som gäller, de börjar med Lost, Sons of anarchy, the secret life of the american teenager, Jerry springer och sen Glee.. as bra ju! :D

Skolan idag var aas seg, aldrig jobbat så mycket som idag! Började med engelska och där kanske jag inte gjorde så mycket, sen Praktisk marknadsföring och då jobbade vi hela tiden hela lektionen.. slutade dagen men ett roligt litet naturkunskapsprov :) trodde det gick åt helvette, men sen så sa läraren att det va ok iallafall, så blir nog ett G :D

ensam hemma ikväll

Avisst surru, så nu blir det massa bus med angelica, tror hon ska komma till mig senare ;) började faktiskt plugga lite förut också, Naturkunskap den här gången, svarade på 6 frågor sen kom ja av mig som vanligt :D prov imorn ju, men det där löser sig :) och nu är det bara två dagar kvar i skolan sen loooov, de kan behövas!





under the coconut tree




dööööööööööö

Skulle försöka plugga lite engelska B, tänkte att nu fan ska ja göra det när ja ändå inte har nått annat att göra och ja ligger efter i det, men lyckades jag? nee! han skriva mindre än en halv sida.. menmen, så blire ibland! :D

Som ett litet plåster på såret

Putte i Parken, de blir bara bättre och bättre, Dead by April ska ju dit, sen såg jag idag att Håkan Hellström och Rasmus Seebach ska dit också, värtvärt! :D




sjuuuk...

Det blev att vara i stallet i typ 5 timmar idag med angelica :) när vi kom dit mockades de, fixa med mat och hästen och sådär, sen gick vi till stallet och red en sväng, även fast jag verkligen är aaas rädd för hästar så tycker jag det är så kul när man väl sitter på hästen och rider, galopperar är de bästa! typ som på film när dom bara galopperar as fort och lååångt :)! my dream .. menmen, slutade dagen med lite varm oboy och lussebullar, as trevligt! när jag väl kom hem var jag hur trött som helst och nu tror jag fan att ja börjar bli sjuk också. Skönt att man är ledig imron iallafall så ja kan sova ut.

stallet idag då

Jajamen, JAG ska iväg till hästvärlden ett tag idag med angelica :D ska visa mina bortglömda hästskills !

det är inte fullt förns det rinner över

Hehe blev väl inte riktigt som ja hade tänkt det igår.. Ute och åkte med angelica, milton och bävern en stund, kul som vanligt :) men det blev väl lite för mycket av det goda så att säga, så klockan 1 var jag hemma och fram till 12 imorse var toan min bäste vän ! usch, nu blire inget tills den 25 när vi ska fira denise's 19 års dag med en drink-kväll :)

Idag ska jag bara vara hemma med mami, säkert kolla melodifestivalen och äta nått gott :)


cambilder rockar!

fredag! (B)

ska ut och härja lite med angelica nurå, TJA! ;)


ja ska maddafakking tjalla, BIATCH!

Skolan idag då var lååångt och tråkigt, förutom sista och tråkigaste lektionen.. haha i slutet satt jag & lotta och några andra kvar och gjorde klart det vi skulle typ, säger bara ; jag ska maddafakking tjalla såru vet dé, BIAATCH! hahahah, så jävla kul :D Sen blev det att ta sig hem i snöstormen, inte så lätt, men kom hem iallafall. Och då var det dags att dra fram snabeldraken och städa rummet då, så nu skiiner det som aldrig förr! nästan iallafall..

Imorn kanske jag och mamma drar upp till hovfjället över helgen, beror på hur vädret är och lite så :) sköönt! har inte åkt snowboard på iallafall 3 år och skidor sen jag var 8 ! vet inte hur det ska gå, får väl se om vi åker och om jag kommer hem med några brytna ben eller armar :)


spola till 1:50, hahah



:*

Igår var det någon jävla hälsodag i skolan, och det var typ nån promenad på morgonen som man sket i sen efter lunch var det dags för zumba! as kul, men as svårt och jobbigt :D efter det skulle jag och denise gå på stan en snabbis för att köpa lite ringar, sen följde jag med henne till ica för att handla lite mat. Det slutade med att ja följde med henne upp och blev bjuden på vin och massa trevligt prat och gammalt och nytt <3. Det är sjukt vad "lite" vin kan göra, kom hem vid 7 nångång och klockan halv 9 gick jag och la mig, somnade på direkten också! haha as skönt ju, första gången jag inte var helt slut när jag vaknade imorse ;p

Idag var det en vanlig tråkig dag i skolan och det väntar en ännu värre imron.. Sitter och väntar på att invandrarnytt ska börja, kul och får se vilka sjuka människor det finns :) tänkte ta tag och fixa mina naglar nu också så dom blir lite fina, dom har ju blivit lika långa nuigen efter att alla gick av en efter en.


:*

torsdags-fika

Joooobbig skoldag! så gjorde en liten fuling med denise ;) och vadå blåsigt? går ju kanppt att gå utan att man blåser iväg.. ska snart upp på stan för att ta en liten fika med fru angelica och herr patrik. Efter det blir nog bara att åka hem och ta ett chill-pill ;)


RSS 2.0