götttig torsdag!

Började dagen med lite skola, sen åkte jag och denise ut till Marieberg för att jobba, 14-20 :D när jag kom hem så åt jag, mamma och ciffe lite ost&kex och drack vin! nu är sängen nybäddad och vinflarran slut! kvällen kan inte sluta bättre!
Godnatt :D

vääädret!

älska vädret :D göööööötttigt! men ändå ligger ja inne i sängen och kollar på tv.. men ska till stan senare och lämna in min mobil och så, sen ska ja faktiskt träna :D indoor-walking, va as längesen jag tränade så fårse hur mycket ja orkar idag och hur död jag kommer va efter..





lillle griiisen! :)


saknar mitt långa hår!















de blev lite bilder, men saknar mitt långa hår!!! även att vara svarthårig,men det är ju inge nytt...

moské.... nejtack

Idag åkte vi till Moskén i vivalla på religionen, spännande :D !! nej.


myrö!

Jag och mami åkte ut till myrö för att kolla läget, åååh det är så mysigt där! :) när det börjar bli varmare så ska vi åka dit och fixa till de lite, måla & sånt :) sen blire kanoners, kan vara där i sommmar och ta det lugnt eller bara gå löst med dricka och grillning :D

nu sitter jag och mami med varsin chai-latte och kollar på tv :)










Helgen

Fredag: Jobb mellan 8-20, fast det var inte så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara, det gick faktiskt bra även om det var lönehelg.. min första helg jag jobbar och det är lönehelg ;D haha
Lördag: Jobb mellan 12-17 tror ja de blev, och det var så jäääävla mycket folk! och kläder överallt, så vi fick börja 10 på söndag för att städa i ordning affären istället för 12..
Söndag: Jobb mellan 10-17.
Så min helg att bestått av att jobba och sova! blir nog samma nästa helg :)!

Idag: Heeelt onödig dag i skolan, satt o gjorde ingenting i kanske 30-40 minuter, sen åkte jag och lotttis till rusta! :D hon skulle köpa en sak och då köpte jag en påse maltesers, as gottit ju :D


bild från google

pluggpluggplugg...

Vakna upp lååångt långt hemifrån, men de va gött de ;) sen va de skola, jag och lotta skulle till stödet och jobba lite med en praktisk marknadsföringsuppgift, men de gick ju inte så bra, blev te-time istället :D det gör skolan mycket bättre! det blev inte så mycket gjort idag, som dom andra dagarna, och därför sitter jag här och nu och har panik på hur mycket jag har att göra! projektet ska vara klart på fredag och jag har hela projektrapporten kvar och loggboken, sen ska ja ha läst en bok på engelska och skriva lite om den tills imron och det där marknadsföringsgrejjen.. går inte så bra för mig på den biten x) menmen, lika gla e ja förde! :D


gammal frän bild, på mitt coola hår!


Round It Goes

Hahaha igår på lunchen så skulle jag gå och köpa några smycken (lägger upp bild sen), sen när jag ska betala så har ja glömt min kod helt! haha värsta hjärnsläppet, så fick ringa pappa och kolla om han kunde de, men de gjorde han inte, så fick gå till en bankomat och knappa lite, sen kom ja på den x) haha kaos!

Skola idag, gick väl bra & nu ska jag snart åka till Karlskoga :)!




jobbbb

Idag var de jobb igen mellan 11-20, 9 timmar, men trodde jag skulle bli tröttare än vad jag blev. Packade upp kosmetiken eftersom den inte varit där förut & det tog hela dagen, sen kassan som vanligt. Tröttheten kommer nu när man kommit hem och slappnat av, ska duscha och gå och lägga mig nu :)

Helgen

Fredag: Skola, jobb 14-19 då kom pappa och hämta mig, så var det bara att åka hem direkt, fixa sig och sen dra till Strömpis med Angelica, KBK! fyfan va kul det var hela kvällen även om allt blev värsta stressigt :D
Lördag: Gick upp vid 9 med Angelica eftersom hon skulle hem och jobba, sen somna jag om och vakna vid 2, trött tjej!.. Va hemma hela kvällen, kolla på film och käka chips & så :)
Idag: Ska till farmor&farfar och äta lite senare, sen vet ja inte vad som händer :)

Schemat e tajt!

Idag fick ja lära mig ALLT på samma gång, typ om man lämnar tillbaka en trasig vara och ska ha en ny, så måste man trycka in massa och skriva och hålla på, sen kom de någon konstig lapp som ja inte fatta ett skit va det va... menmen, kommer väl en tid när ja kan allt som vanligt ;) Var med och stängde idag också så ja kan de :) sen kom mamma och hämtade mig då fick ja köra hem och det gick kanoners :D ett kärringstopp, men det var bilen framför mig som gjorde så ja fick de! haha.. känner på mig att ja kommer va gaanska trött ett tag nu framöver..  sova nu och upp till skolan imorn som börjar 8 :| sen iväg och jobba 14-19 och sen ska man börja fixa sig igen för att tagga krogen .. :D haha så kommer de nog se ut ett tag :)

jobbajobbajobbba

Åker iväg och jobbar lite :) 16-20



bed-time!

Då var man nyduschad och ren utan horn.. :D ska kolla klart på BigBrother sen sova och det sköna är att ja är "ledig" imon så behöver inte gå upp tidigt till nån jävla skola ;) fick ett sms tidigare idag, så imorn drar jag iväg och jobbar igen, kanoners! :D

godnatt!

DÅ HAR MAN FÅTT JOBB :)

Måndag: Då drog jag och Denise upp på stan och hämta våra gööööör snygga studentmössor, snart gäller det! för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studeten fyfan va vi e bra!! :D Sen efter det tog jag bussen ut till marieberg för att jobba min första dag på Cubus :) va as nervös innan jag kom dit, men när jag väl var där gick de hur bra som helst, fick träffa alla goa som jobbar där igen :) skulle få lära mig kassan eftersom jag inte han göra det på praktiken, trodde det skulle va hur svårt som helst och att ja aldrig skulle lära mig det, men det var as enkelt och hur kul som helst :D as happy att ja fått extra jobb! :) ska iväg dit imron igen och sen på fredag! :)

Tisdag: AS HÄRLIGT VÄDER! men sen va de ju skola och så, en stund :) sen åkte jag hem och sov, är så sjukt trött hela tiden.. När mamma kom hem så åkte vi ut och övningskörde lite, det går bara bättre och bättre :D fick ett kärringstop sen klarade jag av dragningsläget också! :) men såklart så finns det idioter som ALLTID ska ligga i arslet på en.. så irriterande! haha får ju fan panik x)

Idag: skolaskolaskola.. och nu sitter jag här med en kopp te och lyssnar på drängarna, dom är ju as bra! :D haha, mina nya idoler! skulle nog tro att det blir lite köra bil senare när mami kommer hem :)




så jäääävla snygg! ;)

sanningen



Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan

Nå'n gång ibland så, går jag på staden
då träffar jag alltid på nå'n jag vill ha
Jag kammar till mig å, tittar i spegeln på
nå'n som ser ut att må vansinnigt bra

Jag spanar och spejar i mängden, där står en puma i blått
Ja' tror att jag vinner i längden jag blinkar och vinkar så smått

Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan
Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan

Jag samlar mod å ja' frågar vad hon vill ha
jag tror att jag ska ta en likadan
Ett glas med vatten å en puss på kinden så
sa hon jag måste gå hem genom stan'

Då spanar jag genast i salen
jag måste hitta nå'tt nytt
där står ju Eva i dalen
snabbt blir jag helt som förbytt

Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan
Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan
Ja för om sanningen ska fram är vi som gjorda för varann'
Du é en kvinna jag é man nu ska jag visa vad jag kan

hand i han genom livet ska vi gå
vid din sida ska jag alltid stå
Jag är fast en kontrast till det liv jag levt förut

I den tid som vi lever här och nu
bör vi vandra tillsamans ja' å du
känns det tungt ta det lugnt
allting blir nog bra till slut

<3

Helgen

Fredag: Skulle egentligen ut men med angelica och ragga lite, men det slutade med att jag satt hemma och gjorde ingenting alls! tråkigt, men ändå lite skönt.
Lördag: Då drog jag och mamma en road-trip till vingåker för att checka läget på factory outlet'en, men hittade typ ingenting, ett par nya converse, svarta, och ett par glajjer! Sen åkte vi hem och kolla på melodifestivalen och drack lite vin :)
Söndag: Idag blev det marieberg en liten stund och sen så övningskörde jag lite som jag inte gjort på vääldigt länge! innan snön kom nångång körde jag sista gången :p fast nu fick jag bara två kärringstopp när vi va ute och körde på vägen, så det går frammåt! :D men får alltid sån panik när det är andra bilar runt om kring mig, haha! sen typ precis när jag började köra, så får jag en jävla lastbilsjävel som ligger och trycker mig i arslet, han ser ju att det är en övningskörare jävla idiot! haha :D

sen för övrigt så är jag liiiiite nervös inför imron! ska ju till cubus och prata om extra- och sommarjobb :D känns som jag har glömt allt sen jag va där och hade praktik, men får hoppas att det går bra :D så nu ska ja kolla klart på The walking dead och sen sova :)!


fick bli en sötis bild sen förra helgen när vi firade mig, har fått dom av Angelica nu så snart lägger ja in lite bilder :)

happy face !

Påväg hem från skolan idag så fick jag ett trevligt samtal ! de var ifrån min gamla praktik och dom undra ifall jag ville jobba extra där och säkert sommarjobb :D hej o hå, nu rullar livet på! så ska dit på måndag och prata och massa sånt :)! Ikväll kanske de blir att "fira" de lite med min gamle get Angelica :) får se vad kvällen har att erbjuda :)





vädret strejkar...

Drar ut till karlskoga, i det här vädret?! måste va nått som lockar ;) haha tjingelong!

äckel väder!

Skolan idag var helt värdelös! det ända vi gjorde var att sitta vid facebook hela dagen och i slutet skulle vi välja en bok, på engelska!... haha jag har aldrig klarat av och läsa en bok på svenska, hur ska jag då kunna läsa en bok på engelska, blir kul och se hur mycket jag fattar :D Sen åkte jag hem och eftersom det så äckligt vidrigt väder ute så blev det att tända ljus och sätta på en film :) Började kolla på The Expendables som jag redan försökt kollat på en gång, men ja somnade då, och det gick ju inte så himla bra den här gången heller.. somnade som vanligt när jag kollar på film :)



Tjockis-dagen!

Woho, en dag som passar mig :D blev och göra egna semlor med papi, mycket godare utan massa snuskig mandelmassa och mycketmycket mer florsocker !


riskokning!

Fick inte hem nån studentmössa igår som jag trodde, den kommer tidigast Fredag... JOBBIIIGT!
Eftersom jag är ledig idag, (igår också, ganska skönt ;) ) så måste jag laga mat till mig, så idag ska jag koka lite ris som jag inte kan, ska bli kul och se om det går att äta :D haha..


kort hår!

Nu drar jag upp på stan och hämtar ut studentmössan med denise och lotta :D !


presenter

Här är lite av det jag har fått av angelica, denise och milton.. as glad för allt, TACK! :D Snart kommer de mer folk som ska fira mig, woho ;)




"Girls Night Out!", av denise :D




as roligt kort som ja fick av angelica :D





Firade mig med massa b-rudar i Fredags på strömpis, as rolig kväll! bilder kommer :D

2011-03-03 = 19 år!

Idag är det min dag :D

Har firat mig lite och så med mami idag med mina kusiner :) fick pengar, blommor och sånt, sen fick ja halsbandet, armandet och ett linne av carro och ciffe, as fint! :) Imorn blir det att fira som aldrig förr på 100-dagar-före-studenten festen på strömpis :D


RSS 2.0