halloweeen!

aaaaas värd kväll igår! fyfaaan va kul det var :D








<3

Idag åkte jag och mamma till graven och gjorde ordning där :) blev as fint tycker jag!



saknar er <3


helgen!

Fredag: Krogen med angelica :D  vi hade ju kul då, men det var baaara 93or och annat tråkigt folk där.. Många va säkert på frimis eftersom kapten röd spela där, men iallafall, krogen börjar bli tråkigt på riktigt nu! har sagt det många gånger..
Lördag: Upp tidigt för att åka på den trååkiga Riskettan i 3 timmar! .. Men sen var det bara hem och börja om igen för att supa med löttne! bilträff & bilkväll med milton och bävern :D sköööj vare!
Söndag: Idag har jag inte gjort mycket alls, mest söfte kötte! drog ut och körde en liten stund bara.


DE E FREDAG, VI SKA PARTA!

Drog en snabbis på stan med Angelica idag, skulle kolla om ja kunde hitta nått som jag kunde ha på mig ikväll :D men som vanligt så finns de inget snyggt! as irriterande.. så får rota fram nån gammal trasa.


kalas

En bild på mitt linne som ja köpte :D gööööööt läckert! bild på jackan kommer sen nångång ;) .. Idag åkte vi till mina kusiner på lite kalas, trevligt värre ! och nu ska ja snart sova för imorn äre freeeedag och strööömpiiis :D



kaos.

HATAR mitt hår just nu, äckelkort och tråkigt! skulle kunna göra allt för att få tillbaka mitt långa hår.. men de vill ju inte växa! får väl slinga håret lite så kanske de blir bättre, massa olika ljusa slingor, eller kanske nått brunt? som jag haft en gång i tiden, gillart faktiskt :)

och idag har jag och löttne varit på stan och jobbmässa, behöver ett jävla jobbjävel nu.. köpte ett linne på stan och det kommer väl upp bild imron elle nått :)



fårse hur de slutar :)


jobbelijobb

Lägensen jag jobbade på Cubus nu, men de gick awesome :D bara de att min hals strejkade och började helgen med nackspärr... inte allt för skoj och jobba med de en helg :) fick med mig en ny vinterjacka och ett par leggings hem, kanoners! :D kan behöva en ny vinterjacka, har ju haft min ett par år nu ;) men ja älskarN! så kommer bo i den i år iallafall ;)


sjuuuuuuk

Har lega sjuk ända sen tisdags och det är Fredriks fel.. men är väl på bättringsvägen nu elle de måste ja va, för i helgen ska jag jobba på cubus igen! :D och som de inte nog med att jag är halvsjuk, så har jag fått typ nackspärr! kan inte vrida nacken, så nu har ja spraya hela nacken med nån meega spray från Thailand och tryckt i mig massa strepsils och ipren, men de märks nog inte imron bitti..


Ikväll så har jag och pappa bara lagat god mat och kollat på film! fredagsmyyyys

halloweeen!

en liten smygtitt på vad ja ska va på halloween! ;) jag och lött kriga runt i Örebro och tillslut hitta vi perfekta halloween kläderna :D kommer bli awesome!



ganska avslöjande kanske (;

the edge of glory


RSS 2.0