the show must go on

stan idag igen, först med carro & sen med mammsi. Bytte ett par leggs sen köpte jag ett par as snygga skor! verkligen kär i dom! :) bild på dom kommer väl upp snart

 

xoxo


big pain!

crazyy dag med persson asså! börja med att vi drog upp på stan och kolla lite. Sen gick vi och tog ett hål i örat, tack vare nihhx! hahah och fyfan va ont det gör nu assåå! efter det så gick vi in i kyrkan och målade, pusslade & massa annat skojjisgt som de finns att göra i en kyrka! :) nu ska jag väl fortsätta tycka synd om mig själv och fatta ett riktigt stort beslut, om jag ska ut på korgen imorn, hemma fest eller bara gliida runt nyktert.

Att vara, eller inte vara full, de e frågan....

xoxo

blondin o het? jotack, javet.

okej, kanske inte het x) men blond iallafall .. saknar det faktiskt!
men det är nog ingen idé att försöka bli blond nu, kanske efter sommarn eller nått..

Vad tycker ni?

 

xoxo


söndag

igår var jag med angelica hela dagen och kvällen. Hade match först och så, sen hem och fixa sen & sen ner till idrottshuset för att kolla när gubbera spelade match. Efter det gick vi hem, kolla tv och så. Och nu ska jag och mamma gå ut och gå en sväng, sen blir det tv hela kvällen!

 

xoxo


när solen skiner, skiner vi

 

första dagen på min nya praktik, blu di blu, och det gick as bra! helt happy, där kommer ja att trivas :) hehe. Praktik imorn igen, sen är det träning och fredag = helg = PÅSKLOV ! och på onsdag blire nog lite medvetslös.. ROCK!


xoxo


my sister keeper



sova eller kolla på film nu, får se hur länge jag klarar mig utan att gråta, har hört att den ska vara ganska sorglig.


xoxo


You say you know just who I am


har färgat håret nu, svart oxå! de gillas. blev en sväng med pappi och ciffe idag ut till marieberg och runt där, köpte en väska och skor :) sen åkte vi hem till marie och fika lite, solade en stund där också :)

xoxo


faceplant!


ser ut som värsta bigfot! men hahah bilden förklarar typ början av kvällen..


fördrev tiden med angelica lindh igår. Först blev det stan och så sen vidare till idrottshuset för att kolla när damerna spela match. Efter det drog vi hem och inte gjorde nått vettigt, men eftersom vi är nattdjur (katter) så drog vi ut på kvällen.. gick runt typ överallt,hoppa på bussen till norr hem till mamma sen gick vi till vivalla! helt crazy men vi gjorde det iallafall.. va ju sådär ganska varmt ute för att sitta och prata, ska inte klaga!

 

xoxo


tack karros' mattanter


idag blev de shopppppa loss med persson på marieberg :D hängde ju på låset till Rut m.fl. guuuld värd affär! köpte lite grejer där och på gina, kändes hur bra som helst! sen ddrog vi in till stan och skulle käka lite, tack karro's mattanter säger jag bara :) HAHA.. sen när jag var påväg till träningen så ringer pappa och säger att jag har fått praktik på blue di blue!
hur glad som helst nu ju :D


xoxo


shoooopping på g!

drar till marieberg med persson nurå och hänger på låset till Rut m.fl !! :D

xoxo

just do it!

Banner 300x200
HTML:
http://www.gratismode.se


Kiss 'N' Tell




idag åkte ja, papi, farmor & farfar till haga och åt lite lunch. Efter de så åkte pappa och ja till marieberg och kolla lite, köpte en mysiis tröja! :) och nu är jag hemma igen, hos mami.. har typ städat och så. Imron blir det marieberg med perssonbruuur! sen får vi se vad som händer på kvällen.
xoxo

 


lunch på ikea


blev en sväng till marieberg för att leta en praktikplats till mig, men ingen vill ju ha mig! avslutade dagen med en lunch på ikea :)

xoxo

handbollshelg


lanar med angelica idag då, de rockkkkar fett!

 


Lördag 11:45 i eyra mot enköping
Söndag 11:45 borta i linköping mot rp


 

xoxo

 


älska vädret!

idag blev det att möta angelica på stan sen dra ut till lager och byta ett par byxor, sökt ny praktikplats oxå :) hoppas på de bästa nu! sen gick vi därifrån , hurtiga som vi är, fast sen stanna vi på rusta och köpte lite maltesers gottigott. Har nyss varit nere och solat och nu väntar ja på att angelica ska sluta så vi kan dra och träna :) ikväll joinar hon med mig hem och rockar här hela helgen.. suck! <3

 

xoxo


keep it goin' louder


big loooooooove

 

xoxo


big NO NO på länstrafiken!

hur orkar dom hålla på att ändra massa skit! det räcker väl med att dom bytt till nya bussar som inte ens funkar! nu ska man lära sig nya nummer + att dom går as konstigt, kommer ju aldrig kunna ta mig någonstans utan att åka fel..


http://orebrostadsbuss.lanstrafiken.se/  -  vad e ditt nya otursnummer

xoxo


nya bralls






Kärleksdag i skolan idag sen hem, helt ovärd dag. Efter det blev det lite äventyr med denise och då köpte jag dom här leggsen, love!

 

xoxo


Psychobitch





It's not me, it's you
It's true you see

xoxo


sooooolva!





love mitt armand, tack angihoe !


Skolan idag var hur seg som helst men vädret gillas ju hur mycket som helst! efter skolan så åkte ja och denise upp till nordea, skulle sätta in lite "resepengar", blir att betala resan snart :D nu ska jag bara vänta på lille papi sen ska vi ut till Ikea och shoppaloss,de gillas!

xoxo


stoor flicka





idag har jag blivit firad igen, de gillas! så nu är resan klar :D sen har jag fixat ett "vuxen" visa kort, sökt sommarjobb och ställt mig i kö hos öbo så nu kan ja snart ta han om mig helt själv.


xoxo

värd kväll!





kvälllen igår var sååå värd! blev frimis med Denise, Carro & Amanda och det rockka ;) haha där kommer nog vi trivas.. Idag blir det nog en lugn dag, ska till farmor & farfar och äta senare och efter det ska jag träffa angihoe :)



Bye bye babe's

18 ÅR !





en fet jävla bjud bild på min

18-års
dag! :D



happy happy me!


Bye bye babe's

blah blah blah




wohooooo! inte långt kvar nu på mitt meninglösa enformiga liv :D! om några timmar vaknar jag, tittar mig i spegeln och märker min första rynka och ser de "oranga kuvertet" ligger innanför dörren, ahahah men de e liiivet! nu ska ja sova , gnatt :D


Bye bye babe's

helgen var vild!




okej, bilderna är inte den vackraste, men det är från helgen iallafall :) satt hos mig en stund och va helt crazyy sen blev det att gå över till "grannen" och va där resten av kvällen. Vi va 4 tjejer som ni ser och 1 klara sig ! hahah, bara vi som fattar, men kul ändå ;) ..Onsdag snart och det betyder 18 år, så på fredag ser ni mig och denise på ett ovanligt ställe, för oss :DD guuuld! men just nu känner jag mig bara allmänt sur och vill inte göra nått och specielt inte till skolan imron!


Bye bye babe's

RSS 2.0